Hogyan tudnék kiölni magamból minden érzelmet?
Ez hülyeség! Ilyen nincsen, csak most érzed így, de majd idővel rájössz, hogy ez nem így van!
Hány éves vagy?Milyen nemű?
Senkit sem szeretünk azért, mert viszonzásra várunk a részéről. Szeretjük azért, ami, amilyen, stb.
A viszonzás az sajnos nagyon relativ, de azon gondolkodtál-e már, hogy amennyiben sikerülne kiölni magadból minden érzelmet, az már nem is te volnál?
Ez igy butaság, hogy pillanatnyilag el vagy keseredve, az mindenkivel megtörténik, de holnap új nap jön!
Légy türelmes, egy napon érted is eljön a szerelem, és ha megölnéd az érzelmeidet, honnan ismernéd fel?
Fel a fejjel, minden rendbe jön!
Én is detto így érzek...A folyamatos csalódások miatt már elvesztettem a bizalmat mindenki iránt,ergo úgy érzem nem tudok és már nem is fogok tudni szeretni. :S
Le lehet pontozni...
lány vagyok és 17 éves.
Anyukám meghalt 3 éve apám meg... szarik rám. akibe szerelmes vagyok 2 éve nem szeret, köszön azt ennyi. barátaim elvileg szeretnek de... nem úgy tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!