Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék kiölni magamból...

Hogyan tudnék kiölni magamból minden érzelmet?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 21:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
22%
szedj keménydrogokat.
2009. dec. 10. 21:32
 2/24 anonim ***** válasza:
Az meg mire lenne jó?
 3/24 anonim ***** válasza:
Mármint kiölni magadból minden érzelmet...?
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát azért akarom mert hiába szeretek bárkit is, senki sem viszonozza. És ezért.. felesleges hogy bárkit is szeressek/utáljak..
2009. dec. 10. 21:38
 5/24 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség! Ilyen nincsen, csak most érzed így, de majd idővel rájössz, hogy ez nem így van!

Hány éves vagy?Milyen nemű?

2009. dec. 10. 21:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Senkit sem szeretünk azért, mert viszonzásra várunk a részéről. Szeretjük azért, ami, amilyen, stb.

A viszonzás az sajnos nagyon relativ, de azon gondolkodtál-e már, hogy amennyiben sikerülne kiölni magadból minden érzelmet, az már nem is te volnál?

Ez igy butaság, hogy pillanatnyilag el vagy keseredve, az mindenkivel megtörténik, de holnap új nap jön!

Légy türelmes, egy napon érted is eljön a szerelem, és ha megölnéd az érzelmeidet, honnan ismernéd fel?

Fel a fejjel, minden rendbe jön!

2009. dec. 10. 21:46
 7/24 anonim válasza:
66%

Én is detto így érzek...A folyamatos csalódások miatt már elvesztettem a bizalmat mindenki iránt,ergo úgy érzem nem tudok és már nem is fogok tudni szeretni. :S

Le lehet pontozni...

2009. dec. 10. 21:47
 8/24 anonim ***** válasza:
szüleidet szereted, s ők szeretnek téged?
2009. dec. 10. 21:48
 9/24 anonim ***** válasza:
van egy barátnőm aki szinte teljesen kiölt magából minden érzelmet.. elég szomorú és szánalmas látvány, meg vele lenni is néha (szerencsére a humora jó, így ez sokszor kárpótol) van 1 barátja aki mindent megtesz érte ő meg finoman szólva sz*rik a fejére.. anyjával is bunkó.. szeritnem ez nem jó út (régen én is majdnem ilyen voltam, azóta rájöttem hogy nincs értelme :))
2009. dec. 10. 21:53
 10/24 A kérdező kommentje:

lány vagyok és 17 éves.

Anyukám meghalt 3 éve apám meg... szarik rám. akibe szerelmes vagyok 2 éve nem szeret, köszön azt ennyi. barátaim elvileg szeretnek de... nem úgy tűnik.

2009. dec. 10. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!