Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan verjem ki ezt az...

Hogyan verjem ki ezt az érzést magamból?

Figyelt kérdés

Pontosan nem is tudnám megfogalmazni,mi is ez az érzés.Hasonló a féltékenységhez.Mindig úgy érzem,hogy mindenkinek százszor jobb mint nekem,hogy más embereknek nincsenek problémái,csak én küzdök folyton és mégse megyek semmire!Hogyan vihetnék kicsit több "pozitívat" az életembe?Mostanában minden unalmas számomra,folyton mérges meg ideges vagyok még a legkisebb dolgok miatt is,pedig nem vagyok hülye és vannak céljaim,jó suliba járok,de valahogy ezt mégsem tudom kiverni a fejemből?

Valaki segítene? (L/16)

2011. jan. 26. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Írj privit, MSN-en beszélgethetnénk, sok hozzád hasonló problémával küzdő fiatallal foglalkozom.
2011. jan. 26. 16:57
 2/3 anonim válasza:
hát tod énis ilyesmivel szenvedtem nem is olyan rég.(1 hete)én először is beszéltem a legjobb barátnőmmel, megkérdtem h mi a véleménye rólam.elmondta h mostanában túl ideges vok és h pihenésre lenne szükségem.meg is fogadtam ésaz egész hétvégét vele töltöttem. és bár nem volt szép, de én azzal vidítottam fel magam h az általam legjobban utált fiút piszkáltam.az idegemet meg úgy szüntettem meg h koncentráltam(néztem egy kék nagy!dolgot és ezt mormolgattam:ma boldog leszek.gyere vissza szerelem.távozz tőlem düh s harag, eltörlődik a szenvedés,minden sikerül ma!)nekem ez bávált!és ne nézz hülyének lécc =) de próbáld ki ezt te is egy HALK helyen,ha ettől meg akarsz szabadulni
2011. febr. 22. 17:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. febr. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!