Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elkerülni, hogy szerelmes legyek? Hogyan
lehet tudatosan kiölni magamból minden effajta érzelmet?
Figyelt kérdés
Vannak valami jó tippek, hogy lehetnék érzelemmentes?
Légyszi, most ne jöjjetek itt azzal, hogy "jaj, minek akarok ilyen lenni?!" stb...
Köszönöm!
2010. máj. 13. 16:52
1/9 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen módszer,de ha van,akkor engem is érdekelne :)
2010. máj. 13. 16:55
2/9 anonim válasza:
Nem erre való az érzéstelenítő??
2010. máj. 13. 16:55
3/9 anonim válasza:
kerüld a kapcsolatokat, az ismerkedést, bármiféle kontaktust másokkal szoríts minimálisra, ha ez a célod. egy idő után megszokod és ennyi. nekem "sikerült", de nekem szociális fóbiám van. (ha neked nincs semmi egyéb bajod, akkor nem értem tényleg, hogy miért, hacsak nem egy csalódás miatt, de azért nincs értelme, hidd el.)
2010. máj. 13. 16:57
4/9 A kérdező kommentje:
Nem csak egy csalódás...
Mindig olyanba szeretek bele, aki nem viszonozza az érzéseimet...
Aztán nem csak a szerelemben akarok "érzelemmentes" lenni, hanem úgy általában minden emberi kapcsolatomban, mert szinte mindenki (még a családom is) csak átb@szott...érzelmileg kihasználtak...amit nem értek, mert nem vagyok az a könnyen becsapható típus...bizalmat is csak egyszer szoktam adni...
Szóval megutáltam úgy az egész emberiséget...
Nem akarok senkihez se közel kerülni...semmilyen szinten...
2010. máj. 13. 17:00
5/9 anonim válasza:
16:57 vagyok, én ezt abszolút megértem, hogy most így érzel és sok rossz tapasztalattal nehéz is újra és újra felállni, de az ember nem élhet érzelmek nélkül, egyszerűen biológiai szükséglet. nagyon, nagyon mélyre tudsz kerülni, ha elindulsz ezen az úton, és mire észrevesz magad, lehet, hogy már nincs visszaút. nem akarok drámázni amúgy, szóval inkább legyél még ennél is körültekintőbb, ne nyiss rögtön mindenki felé, a családi átvágások fájnak nyilván a legjobban, de egyébként csak akkor tud nagyon fájni, ha teljesen kitárulkozol a másik előtt (bármilyen kapcsolatban). szóval ne tégy így azonnal, vedd lazábban a dolgokat és puhatolózz. biztosan fiatal vagy még, sok ilyenen keresztülmegy az ember, nem szabad feladni. egyébként ha úgy érzed, menj el pszichológushoz, segíthet egy jó beszélgetés és jó útra terelhet. 32/N.
2010. máj. 13. 17:12
6/9 anonim válasza:
Hát figyelj ez egy hosszú folyamat, emlékszem anno nekem is hasonló problémáim voltak, minden csaj átvágott, kihasznált, aztán egyszer csak a szomorúság átalakult egy sokkal édesebb érzéssé, haraggá. Én azóta minden szóból amit egy nő kiejt a száján köbgyököt vonok, mert kb annyi a valóságalapja. Mindössze annyit kell tenned, hogy nem dőlsz be minden kék szempárnak, valamint el kell fogadnod hogy egyikük sem különleges, nincs bennük semmi ami mássá teszi őket, csak te akarod ezt látni mert hinni akarsz ebben. Kitartás, idővel könnyebb lesz
20/F
2010. máj. 13. 17:19
7/9 anonim válasza:
"Köbgyököt vonok" Ez jó! Egyébként nagyon jó tipp. Mindenkit kritikus szemmel kell nézni. De ezt sem szabad túlzásba vinni, mert akkor meg senkid sem lesz. De ha tetszik vki, találsz benne vmi jó tulajdonságot, rögtön keress hozzá egy rosszat is. Csak mások felé ne mutasd ki. Magadban megjegyzed, és kész.
2010. máj. 13. 19:07
8/9 anonim válasza:
Jaja. Ami nem öl meg erősebbé tesz! Pár csalódás után már én is számító fejjel állok a dolgokhoz. Tudod milyen jó érzés? No worries!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!