Miért van az, ha iszom (alkohol) és rendesen berúgok, akkor hirtelen kifordulok magamból, erőszakos vagyok?
Figyelt kérdés
Beszólogatok, előfordul h verekszek is,olyan dolgok amit normál esetben nem csinálok ilyenkor mindent "szabadon" csinálok,minden gátlásom lehull... nem értem, más haverom is iszik annyit és mégsem csinálaja ezeket..ez miért van????2010. aug. 15. 16:39
1/9 anonim válasza:
Az alkohol megváltoztatja jellemünket, oldja a gátlásokat, sőt gátlástalanná tesz. Az egyik ember jókedvű lesz, ha iszik, a másik kötözködik. Ki ilyen, ki olyan. Figyeld magad, mikor érzed azt, hogy ok. ennyi elég, mert a következő pohár már bajt okoz.
2/9 A kérdező kommentje:
1-2 pija pl a Tequila valósággal kiüt...mértékkel kell inni ezért mondják:P
2010. aug. 15. 21:14
3/9 anonim válasza:
mennyit szoktál inni egy "rendes berúgás" alkalmával ? egyébként én is ilyen vagyok , volt már h kórházban ébredtem fel , volt hogy rendőrségen mert bevertem valami kirakatot stb :S szóval nem a legjobb , de ezek után már nem ittam vagy egy éve egy kortyot se mert nincs rám jó hatással , bármennyire is jó lenne néha
egyébként pszichológusom azt mondta hogy vannak ilyen emberek , van is rá valami kifejezés de nem emlékszem pontosan és pl bíroságon ha odakerül a sor(azért az már durva, csak nem lesz olyan) véletlenül akkor elsőre enyhítő körülménynek számítják, 2. alkalommal viszont súlyosbító mert ugye akkor már tudod h nincs rád jó hatással
4/9 A kérdező kommentje:
hát figyelj, most kedztem lenni ilyen nagy pijás féléve kb, egy nagy berúgás nálam azt jelenti h 1 üveg tequila/este vagy 2 vodka + 1 hawer vagy egy fütyülős + 1 haver, csak pár példa pl buszon kötekedek,megrugom az ajtót mikor leszállok,kést dobálok...ha a kezembe kerül..:D fojtogatok "verekszem", csaj ismerőseimet megpofozom..ilyenek de ez nem yo más is berúg de nem csin ilyeneket jó lenne tudni mi a neve a kif.-nek amit írtál! kösz
2010. aug. 15. 23:24
5/9 A kérdező kommentje:
de a határt mindig érzem mégis!! mer még kórház,alkoholmérgezés sose volt,meg ha kötekszema akkor sem azér mek oda h szétüssem a fejét vkinek,nemis török zúzok de mégis barbárkodok:D
2010. aug. 15. 23:27
6/9 anonim válasza:
semmi baj... én tudom a megoldást... (wife)
7/9 anonim válasza:
Sok az elfojtott agresszió benned. Le kéne vezetned valamivel, pl.: sporttal.
8/9 anonim válasza:
Biztos az elfojtások miatt. Én ugyanilyen vagyok. Tudnád, hányszor szégyenkeztem másnap és hányszor volt bűntudatom, azért, amit műveltem..lány létemre. Aztán próbálkoztam azzal, hogy fejben próbálom megtartani a kontrollt. Nem sikerült. Szabtam egy határt, hogy mekkora az a mennyiség, amitől jól érzem magam, de uralom a cselekedeteimet. És ezt komolyan veszem, nem lépem át. Más megoldás nincs erre.
9/9 anonim válasza:
Seggfej vagy,kèrdező.Ha iszol jobban kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!