Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, ha iszom (alkoho...

Miért van az, ha iszom (alkohol) és rendesen berúgok, akkor hirtelen kifordulok magamból, erőszakos vagyok?

Figyelt kérdés
Beszólogatok, előfordul h verekszek is,olyan dolgok amit normál esetben nem csinálok ilyenkor mindent "szabadon" csinálok,minden gátlásom lehull... nem értem, más haverom is iszik annyit és mégsem csinálaja ezeket..ez miért van????
2010. aug. 15. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Az alkohol megváltoztatja jellemünket, oldja a gátlásokat, sőt gátlástalanná tesz. Az egyik ember jókedvű lesz, ha iszik, a másik kötözködik. Ki ilyen, ki olyan. Figyeld magad, mikor érzed azt, hogy ok. ennyi elég, mert a következő pohár már bajt okoz.
2010. aug. 15. 16:48
 2/9 A kérdező kommentje:
1-2 pija pl a Tequila valósággal kiüt...mértékkel kell inni ezért mondják:P
2010. aug. 15. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

mennyit szoktál inni egy "rendes berúgás" alkalmával ? egyébként én is ilyen vagyok , volt már h kórházban ébredtem fel , volt hogy rendőrségen mert bevertem valami kirakatot stb :S szóval nem a legjobb , de ezek után már nem ittam vagy egy éve egy kortyot se mert nincs rám jó hatással , bármennyire is jó lenne néha

egyébként pszichológusom azt mondta hogy vannak ilyen emberek , van is rá valami kifejezés de nem emlékszem pontosan és pl bíroságon ha odakerül a sor(azért az már durva, csak nem lesz olyan) véletlenül akkor elsőre enyhítő körülménynek számítják, 2. alkalommal viszont súlyosbító mert ugye akkor már tudod h nincs rád jó hatással

2010. aug. 15. 22:54
 4/9 A kérdező kommentje:
hát figyelj, most kedztem lenni ilyen nagy pijás féléve kb, egy nagy berúgás nálam azt jelenti h 1 üveg tequila/este vagy 2 vodka + 1 hawer vagy egy fütyülős + 1 haver, csak pár példa pl buszon kötekedek,megrugom az ajtót mikor leszállok,kést dobálok...ha a kezembe kerül..:D fojtogatok "verekszem", csaj ismerőseimet megpofozom..ilyenek de ez nem yo más is berúg de nem csin ilyeneket jó lenne tudni mi a neve a kif.-nek amit írtál! kösz
2010. aug. 15. 23:24
 5/9 A kérdező kommentje:
de a határt mindig érzem mégis!! mer még kórház,alkoholmérgezés sose volt,meg ha kötekszema akkor sem azér mek oda h szétüssem a fejét vkinek,nemis török zúzok de mégis barbárkodok:D
2010. aug. 15. 23:27
 6/9 anonim válasza:
semmi baj... én tudom a megoldást... (wife)
2010. aug. 16. 00:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok az elfojtott agresszió benned. Le kéne vezetned valamivel, pl.: sporttal.
2010. aug. 16. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Biztos az elfojtások miatt. Én ugyanilyen vagyok. Tudnád, hányszor szégyenkeztem másnap és hányszor volt bűntudatom, azért, amit műveltem..lány létemre. Aztán próbálkoztam azzal, hogy fejben próbálom megtartani a kontrollt. Nem sikerült. Szabtam egy határt, hogy mekkora az a mennyiség, amitől jól érzem magam, de uralom a cselekedeteimet. És ezt komolyan veszem, nem lépem át. Más megoldás nincs erre.
2010. aug. 19. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Seggfej vagy,kèrdező.Ha iszol jobban kijön.
2023. febr. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!