Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ez így, mit tehetnék?

Miért van ez így, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A helyzet ,h van egy lány aki egyszerre idegesít (amerika mániás,rossz barát stb) és szeretem mert megragadott benne valami.Több nagyon régi barátomat gyűlöltem meg (2 db 8 éveset is) mivel hátba szúrtak vagy addig idegesítettek amíg kész nem lettem.A nyakamon a szóbeli felvételi.A baj az ,h gyakran vagyok nagyon dühös ,ilyenkor kényszert érzek valamit eldobni (szék,tolltartó akármi) vagy azon kapom magam ,h azt képzelem el ahogy szétverek valakit az övemmel vagy kivéreztetem.Magamat is vagdosom kisebb-nagyobb szünetekkel.Sportolok rendszeresen és barátaim is vannak csak kevésbé bízom meg bárkiben

14/f Köszönöm a válaszokat!

2014. febr. 11. 21:48
 1/2 anonim válasza:

Szerintem első körben a szüleiddel kellene ezt megbeszélni, de gondolom azt nem akarod. Nem hiába írtál ide. Vagy egy pszichológussal, talán a suliba is van. Ha ezt sem akarod, akkor még mindig van egy lehetőséged. Vannak ingyenesen hívható lelki segély szolgálatok, ott anonim maradhatsz. A bizalom kérdéssel még alapból nem lenne semmi gond, de a többi, amit írtál szerintem nem éppen normális dolog. Serdülő korban vagy és ilyenkor sok minden eldől a személyiségedet illetően. Ne félj segítséget kérni, már megtetted az első lépést. Én drukkolok Neked!

És még egy jó "tanács": az embereket nem darabban számoljuk, hanem főben.

2014. febr. 19. 14:37
 2/2 anonim válasza:
Még valami kimaradt az előzőből. A lányt próbáld jobban megismerni és a jó tulajdonságaira koncentrálni, mert mindenki van és valami csak megragadott benne.
2014. febr. 19. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!