Mióta beütöttem a fejem, sokminden fura lett, mit tehetnék? (részletek lent)
Egy hete reggel engedtem magamnak vizet a kádba,egy ideig nyugodtan tisztálkodtam stb. azután felálltam,hogy megmoshassam a hajam,belekezdtem...azután sötétedni kezdett minden,és éreztem,hogy kezdek rosszul lenni,tudtam,hogy le kéne ülnöm,vagy legalábbis ereszkednem valahova,de nem érkeztem...utána nagyjából az egész életem lejátszódott előttem és úgy éreztem,valahova sietek,minthogyha négy oldalba rohantam volna egyszerre...azután a 'képekben' amiket láttam magam előtt megjelent a barátom és azt mondta nekem,hogy tartsak ki,ne adjam fel,nem lehet...ő mindig itt van velem...ezután magamhoz tértem,és rájöttem,hogy elájultam és ezáltal bemerültem a víz alá,és majdnem megfultam.
Az incidens után lüktetett a fejem,mivel az ájulás után gondolom érte ütés,és minden megváltozott,valahogy az én belső világom és felfogásom is más lett mindennel kapcsolatban,és ezzel nem is lenne semmi gond,csak egy dolog van,ami eléggé zavar,hogy azóta egyfolytában,minden este fura álmaim vannak,és nagyon hosszúak(vagy legalábbis annak tűnnek)...miközben álmodom,én is átélem ezeket,és eléggé stresszes,kellemetlen,érthetetlen álmaim vannak,emiatt nem tudok rendesen aludni és nem tudom kipihenni magam,akármennyit alszom.Mennyire lehet ez összefüggésben?Lehet-e valami köze ahhoz,hogy egy olyan agyrészt ütöttem be,ami ilyesmiért felelős?Mit tegyek/tehetnék ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!