Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Derealizációm, esetleg Depersz...

Derealizációm, esetleg Deperszonalizációm lehet?

Figyelt kérdés
Már olyan 2- 2,5 hónapja ilyen furcsán érzem magam belülről, olyan mintha minden kicsit ismeretlen lenne, de csak ha rágondolok ezekre a dolgokra, ha elfeledkezek róla, akkor nincs, viszont mindig vissza ellenőrzöm magam, hogy most jól voltam és megint elkezdődik..már kicsit elegem van, meg olyan furán alszok, nem valami jó, van amikor azt hiszem, hogy lehet, hogy ez csak egy álom?:Dxd Pszhiológusnál még nem voltam, de nemtudom, hogy elmenjek e..amúgy 14 éves vagyok, fiú.. Tudnátok segíteni, hogy ezt, hogyan tudom elmúlasztani?:D Mielött ez az egész elkezdődött, egyszer hittem azt egy hétig kb. , hogy lehet, hogy álmodok, de azt leküzdöttem.

2014. jan. 31. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akard magad az internetből diagnosztizálni, a pszichiátria és a klinikai szakpszichológia ennél nehezebb munka. Ha továbbra is fennállnak a problémáid, akkor kérd meg a szüleidet, hogy kérjenek neked időponton a lakóhelyed szerinti nevelési tanácsadóba, és beszélj egy pszichológussal. A szüleidnek elég annyit mondani erről, hogy nem érzed túl jól magad mostanában, és arra gondoltál, hogy elmondanád egy pszichológusnak. De felőlem nekik is elmesélheted, mi van veled. De ilyen diagnózisokat magadra aggatni tök felesleges, serdülőkorban az ember gyakran nem találja a helyét, mert az identitás ekkor alakul ki.
2014. jan. 31. 17:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Már beszéltünk róla, hogy valószínű elkéne menni:D
2014. jan. 31. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne halogassátok!
2014. jan. 31. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Miert?
2014. febr. 1. 10:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!