Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen betegsèg lehet ?

Ez milyen betegsèg lehet ?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta mikor stresszelek rám jön egy egy kènyszer hogy billegjek előre hátra , és ez még nyugtat , és már kb 2 éve nagyon rossz lelki állapotban vagyok nagyon sokat stresszelek már lassan nincs önbizalmam , sokat foglalkoztat az hogy mit mondanak az emberek a hátam mögött , hogy rossz embernek gondolnak engem..Minden kisebb probléma nagy kihívást jelent már nekem sokkat aggódok az életem már tönkre teszi ez az egész semmihez nincs kedvem már , nem tudok pozitív lenni egyszerűen , társas kapcsolataim tönkre mennek , nincs senkihez sem kedvem már semmi nem tud le kötni..Csak dolgozom haza jövök el rendezem a dolgaim és fekszek le..Nem látom értelmét az életemnek..Kérem valaki nyugtasson meg hogy nem valami komoly bajom van..

tegnap 14:25
 1/2 anonim válasza:
39%
Autista?
tegnap 14:27
 2/2 anonim ***** válasza:
56%

A billegés nem betegség, hanem az önnyugtatás egy módja.

A többi leírt tünet depresszióra utalhat.

tegnap 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!