Egészséggel kapcsolatos extrém szorongáson mi segíthet?
Figyelt kérdés
Kb 2 naponta diagnosztizálom magam valamilyen halálos kimenetelű betegséggel. Ma pl úgy érzem trombózis van a bal vádlimban, mert zsibbad egy ideje (meg a combom is), valszeg túl sokat ültem, de nem tudom meggyőzni magam észérvekkel. Ilyenkor pánikrohamig kutakodok a neten. Ha épp egyedül töltöm az estét, ez egészen el tud durvulni, órákat időzök ezzel. A lehetséges allergiás rohamtól annyira szorongok, hogy hónapok óta nem ettem gyümölcsöt és zöldséget, illetve a kaja mennyiséget is visszafogtam, mert csak kisegér adagokat merek enni. Tudtommal semmire nem vagyok allergiás, mégis úgy érzem evés után, mintha valaki fojtogatna. Ez csak egy pár példa volt a sokból.
Külső unszolásra kipróbálok egy kineziológust, de ha valaki hasonló problémával küzd, kérem ossza meg, mi segíthet ezen az agybajon, mert már elegem van saját magamból!
Milyen kineziológus, ha pszichiáter kell? Minden bajod van, de orvoshoz nem mész?! Pontosan tudod, hogy az agybajon pszichiáter segít. Ha mázlid van, elég egy klinikai szakpszichológus is. Nem is akarsz te jobban lenni! Dehogy van eleged! Pedig kéne, hogy legyen!
tegnap 20:45
2/5 A kérdező kommentje:
Ember, nem tudom mi okozza benned a frusztrációt ami ilyen durva komment írására késztet, de remélem van aki megölel és megnyugtat.
tegnap 21:14
3/5 anonim válasza:
Ezzel a reakcióval tökéletes alátámasztását adtad annak, hogy minden szavam helytálló. Terelsz. Te bajod, nekem tök mindegy. Ha akarnál magadon segíteni, tudnád, hova kell menned. Nem akarsz. Magánügy.
tegnap 21:20
4/5 anonim válasza:
Legbelül a haláltól félsz szerintem. Ezt kell kezelni pszichológussal. Pszichiátert csak akkor ajánlom,ha a pszichológus nem tud segíteni. Tapasztalat én jártam mindkettőhöz. Egy biztos pont és egy jó beszélgetés a félelmeidről és támogatás azért sokat tud segíteni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!