Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Így menni fog a munka?

Így menni fog a munka?

Figyelt kérdés
Fel vettek dolgozni az óbudai rehabilitációs intézmény be.március 3 án kezdek.Paraniod skizofrén ia a diagnózisom.Na most a jelenlegi gyógyszer elkél nem vagyok meg elégedve nem hatnak annyira mint kéne, így nem tudom hogy menni fog e a munka.az orvosom úgy tudja szedem a Rxulti gyógyszer T,de nem szedem mert voltak mellékhatásai.Holnap reggel megint elkezdem szedni,mennyit kell várni egy antipszchiotikum nál hogy elmúlnak, mérséklődnek a mellékhatások? Mellesleg jövő héten szerdán megyek dokihoz úgy hogy eltudom neki mondani a bajaim.Amitrex 800mg,Scippa 15 mg, Rivotrilt, Quetapine Teva 400mg.ezeket szedem. 33F

tegnap 18:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem megy a munka, quetiapin 600 mg, reagila 6 mg, elontril 150 és némi frontin mellett! Ha stabilan szeded a gyógyszereket és követel a doki utasításait, neked is menni fog! Nagyon sokat voltam régen kórházban, 2005 és 2011 között vagy 10-15x, de 2011-ben voltam utoljára! 2012 és 2016 között nem dolgoztam, azóta igen, és majdnem 9 éve ugyanaz a munkahelyem, igaz csak 4 órában és stabil vagyok. Igaz még van mellette pszichológus támogatása is. Nekem skizoaffektív a dg-m, de majdnem uaz. És 46 N szóval van lehetőség h sikerüljön! 😊
tegnap 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!