Van értelme így pszichiáterhez menni és begyúgyszerezni magam?
Senki se akar megszuletni, ez nem a mi dontesunk, ki se kell emelni 😂
Ne haragudj, de nonszensznek gondolom meg csak a gondolatot is, hogy elvarod, hogy a szuleid tartsanak el orokre.
A gyogyszer erre az agymenesre nem tudom mennyire lesz megoldas, de mivel te nem akarsz meggyogyulni, nem akarsz valtoztatni, nem is fogsz semerre se haladni. Talan meg lehetne probalni, mert ezt az utat meg nem ismered, de nem tudom van-e ertelme igy. Viszont ezt egyebkent is orvos donti el, nem te.
A kerdes az, meddig lehet ezt csinalni. Utcara fogsz kerulni, ha nem tudnak eltartani. Vegulis, ott tokelyre fejlesztheted a munkakerulest, csak nem lesz kenyelmes.
Volt hasonló osztálytársam középiskolában, bár akkor még nem hittem volna, hogy ennyire bolond, ha voltak is néha furcsaságai.
Egy jóképű srác, jó anyagi háttérrel, csak haladni kellett volna tovább, tanulni, nőket dugni.
Ehhez képest mára hajléktalan, az utcán él, szülői házat, örökséget is elcseszte valahogy, krisnás és hasonló marhaságokban él, de valahogy elvan az utcán, én sem nagyon értem.
Ha neked is ez a célod, ingyenélés, csak csináld...
Valszeg igen, hajléktalan leszek sajnos ha így folytatom, de úgy vagyok vele ha már majd minden kajám elfogyott és éhesen haldoklom az utcán akkor is kiállok az elveim mellett, mert egyszerűen nem tudom elfogadni ahogy működik ez a létsík.
Első: Hát én nem tudom, hogy a függőség rosszabb-e, mint az ilyen "élet".
Nincs semmi olyan, ami érdekel? Hobbi, ami örömet tudna okozni (ha már a gyógyszerek kicsit szintbe hoznak és tudsz örülni), ami esetleg a munkád is lehetne? Egyáltalán semmiféle érdeklődésed nincs semmi iránt?
Ha nincs semmi, tényleg, és semmi nem tart itt, indulj el stoppal világot látni. Egy ismerősöm ezt csinálta, egyetem közepén úgy döntött, lelép, és elment egész Indiáig, ott megismerkedett a párjával, utazgattak összevissza, lett egy gyerekük, élik a kis hippi életmódjukat, zenélnek, meditálnak, eladják a képeiket, jógaórákat tartanak, és elvannak a természet lágy ölén...valami szigeten laknak.
Le fognak pontozni, de nem érdekel. Lusta vagy. Ennyi. Még talán depressziós sem, egyszerűen lusta.
Menj hozzá egy milliomoshoz, más megoldás nincs.
Legyen szerencséd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!