Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, hogy fel...

Mit csináljak, hogy fel tudjam tenni a végbélkúpot?(bővebben lent)

Figyelt kérdés

Trigger warning! (Szexuális erőszak)

Fiatalkori trauma miat, (megerőszakolt egy férfi análisan, mondván így nem leszek terhes) egyszerűen képtelen vagyok megbírkózni egy kúp felhelyezéssel.

Igaz 2x már feltettem, de közben levert a víz, rosszul lettem, hiperventilláltam. És emiatt szerintem nem elég mélyresikerült felhelyezni. Igaz nem esett ki, meg bennem volt, de félek, hogy feleslegesen szenvedek vele, mert nem eléggé helyezem mélyre.

Aranyérkúpról van szó, szóval itt azért szerintem számít jobban, hogy hova teszem és meddig.

Próbálok ellazulni tudatosan ott lent , de nem megy így sem, pedig nem fáj egyáltalán…:(

Van valakinek valami ötlete, esetleg valami bevált póz? Oldalt fekve próbáltam, de úgy ment a legkevésbé.

Ja, és mennyire kell az ujjat bedugni közben?

Bele se merek gondolni, mi lesz, ha proktologushoz kell majd mennem… :(

tegnap 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Le kell győzni ezt dolgot pszichológus/pszichiáter segítségével. Vagy megtanulsz vègbèlkúp nèlkül èlni. Más lehetőség nincs.
tegnap 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Előtte anál plug sok síkosítóval.
tegnap 18:35
 3/9 jpeacefuler ***** válasza:
77%
Ha nem boldogulsz a kúppal, esetleg megpróbálhatsz valamilyen kenőcsöt használni. Persze ez csak az én véleményem, az orvos dönti el, lehet, hogy belsőleg kell kezelni ezt az aranyér probémát. Viszont ha nem jött ki, tehát benned maradt, az szerintem már jó eredmény. Nem hiszem, hogy olyan mélyre kell helyezni. A kúp formájából kiindulva, miután behelyezted, az már inkább befele "igyekszik" az izomzat automatikus, reflexszerű összehúzódásából kifolyólag. Nem hiszem, hogy erőltetni kell nagyon mélyre behelyezni. Tehát, ha nem jön ki, akkor ügyes voltál, nyugodj meg. Jó egészséget!
tegnap 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Anita!

Az oldalt fekvés lehet a legegyszerűbb módja ha mindenképpen te szeretnéd felhelyezni. Valamilyen szorongás csökkentő: Xanax 0.5 mg a felhelyezés előtt egy-két órával segíthet. Nyilván ha este szeretnéd abban az esetben, vagy ha már tudod, hogy utána nem mész sehová, tehát nem lesz gond a Xanax nyugtató hatása miatt.

tegnap 22:01
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként lényeg, hogy a záróizmon nyomd túl, utána pedig maradj hason egy ideig és tartsd benn. A belső aranyér nem a hasüregben van hanem a végbél szakaszban, tehát valószínűleg jó helyre került.
tegnap 22:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! (4-es : nincs jelentősége igaz, de nem Anitának hívnak:)
tegnap 22:44
 7/9 anonim ***** válasza:
39%
Minek ekkora hacacáré egy kúp miatt? Xanax meg egyéb marhaságok. Jó hogy nem már teljes altatásban kell neki beadni azt a nyomorult kúpot! Teljesen beteg az emberiség! És az a szomorú, hogy itt felnőtt emberek okosságait olvasom egy kúp beadásáról! Tényleg megérett az emberiség a pusztulásra!!
tegnap 23:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Xanaxot nem tervezek azért én se bevenni emiatt. A kúp miatti “hacacáré” meg leírtam, hogy mi okozza.
tegnap 23:34
 9/9 jpeacefuler ***** válasza:

Figyelj már majomparádé! Te meg arra értél meg, hogy el kellene kezdeni a szövegértés gyakorlását. A kérdező világosan leírta, hogy mi miatt van benne frusztráció és ezért nem boldogul. Ha már ennyire lekvár vagy és nem tudsz érdemben válaszolni, vagy hasznossá válni a társadalomnak egy egyszerű kérdésben sem, akkor érdemes elgondolkodni, hogy ki érett meg a "pusztulásra". (ha már te is ilyen kimérten fogalmaztál)

ma 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!