Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Irreálisan rettegek, félek...

Irreálisan rettegek, félek 1edül, sötétben, stb? 22/l

Figyelt kérdés

Azt hittem kinövöm, de nem. Sőt egyre rosszabb: a sötétben rettegek, sokszor a szobatàrsamtól is meg közeli ismerősöktől, hogy mi van ha megijesztenek vagy "átváltoznak" gonosszà, félek folyton h valaki bejött a hàzba hiába vaolt zàrva az ajtó, többször benézek az ágy alá szekréjybe, többször elszaladok megnézni, hogy bezàrtam e magamra az ajtót és hiába ellenőriztem mindent sokszor még úgy is rettegek h a semmiből itt terem valaki, vagy h valami ijesztő alak jelenik meg az ablakban és hasonló irreális baromságok, amikről az agyammal tudom,hogy lehetetln mégis félek... megőrülök tőle!

Sokszor az az érzésem, hogy figyelnek, félek hogy "rosszul látom a világot" ès nem látok olyat,ami pedig itt van, vagy hogy csak képzelem a körülöttem lévő világot stb.... mit tegyek? Nagyon félek! Pedig soha egy horrort nem néztem,mert a legapróbb dolgoktól is.iborulok, nekem még a harry potter is rém félelmetes volt

2014. jan. 5. 00:00
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Akkor lehetséges, hogy ez a kiváltó oka a dolognak .

Valami rossz dolog esetleg történt a házban ? Valami rossz emlék ? Rendezgesd át festessétek be . A javulás érdekében szerintem mindent meg lehet próbálni , fő az egészség :)

És nagyon szivessen :) (Utolsó kommentelő a válaszod előtt . )

2014. jan. 11. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!