Ez depresszió? Vagy egyszerű kamaszpara?
Figyelt kérdés
Állandóan szomorú vagyok, feleslegesnek érzem magam. Utálom a fejem a testem, mindenem. Többször gondolok a halálra, mint kellene. Az iskolában, szüleim, testvéreim előtt eljátszom, hogy minden rendben és boldog vagyok. Holott nem. Senki sem szeret engem, úgy érzem utálnak az emberek. Csupán azért írnak, néha napján mert udvariatlanság lenne ha nem tennék. Állandó késztetést érzek arra, hogy vágásokat ejtsek a testemen. Általában ha egyedül vagyok, sírok, vagy gyötröm magam a gondolataimmal. Régen éreztem már magam igazán boldognak.2013. dec. 31. 17:25
11/14 A kérdező kommentje:
rövid naci? áh nem hordok olyat:D Max térdnaci. Amúgy nem nem veszik észre.
2013. dec. 31. 19:44
12/14 anonim válasza:
Tényleg sok esetben nem kell pszichológushoz fordulni, mert az ember maga is meg tudja oldani a dolgait, de ebben az esetben fontos lenne, hogy tényleg elmenj. Ingyeneshez is lehet menni, de tényleg szükség lenne rá
13/14 anonim válasza:
hány éves vagy.
Mivel kamaszparáról írsz gondolom nagyon fiatal vagy még,kérj segítséget orvostól,ne hogy nagyobb baj legyen.Amikor késztetést érzel hogy árts magadnak valakivel beszélj,vagy írd ki magadból.csak tegyél ellene valamit.
14/14 A kérdező kommentje:
13 vagyok. ezért érzem "kamaszparának". Nem akarom, hogy más legyen..
2014. jan. 1. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!