Mit tehetnék ez ellen? "
Rengeteg gyerekkori trauma ért és ér a mai napig is.Zárkózott vagyok,nincs kedvem semmihez,alig van önbizalmam,nehezen megy az elalvás,nem látok semmi kiutat.Romlanak a tanulmányi képességem,hamar elfelejtek dolgokat.Mindennap fáj a fejem és a gyomrom,egyszer evésrohammal küzdök máskor alig megy le egy falat is a torkomon.Nincsen egyetlen olyan ember sem akinek elmondhatok mindent ami bánt.Egy barátnőm van de csak ilyen haver jellegű,együtt nevetünk és megbeszélünk dolgokat,viszont tudom hogy ha a gondjaimról beszélek neki láthatóan nem érdekli őt.
Sokak szerint depressziós vagyok...de ha igazuk van.Akkor mit tegyek ez ellen? Mert semmi kiutat nem látok magam előtt..
14/L
De anyum is depressziós apum miatt..és tudja hogy nekem is milyen gondjaim vannak..hiszen ugyanazon mentünk keresztül.
Tehát nincs senki akinek elmondhatnám...
egy idézet, állítólag Márai Sándortól:
"Neveld magad magányossá és erőssé.
Tudjad, hogy soha senki nem segít. (...)
Ember vagy, tehát nem várhatsz semmit az emberektől; s ez a természetes."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!