A depresszióból meg lehet gyógyúlni?
ha kis is gyógyulsz benned marad.
szóval sosem szabadulsz, amíg fejben nem rendezed magad annyira és nem leszel erős.
Pszichoterápiára is jársz, vagy csak gyógyszereket szedsz? Terápia nélkül nem valószínű, hogy ki tudsz jönni belőle, főleg ha már évek óta szeded a gyógyszert és nincs eredmény.
Nem tudom, hogy meg lehet-e gyógyulni belőle teljesen. Én sokáig azt hittem, sikerült... de nem. Azért nem adom fel.
Ó jaj... Körülményeid milyenek? Család? Barátok? Munka?Párkapcsolatod van? Ha valami ezek közül nem jól működik, az eléggé hátráltathatja a gyógyulásodat.
Szerintem keress egy másik pszichológust, hátha ő jobb lesz. Nagy különbségek vannak ám pszichológus és pszichológus között is.
Ha pszichológust keres, bizonytalan az eredmény, ha kiképzett pszichoterapeutát (aki lehet pszichológus is) jelentősen több az esély a gyógyulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!