Szerintetek depresszióból "ki lehet gyógyulni" orvosi segítség nélkül?
Sajnos depressziós vagyok...ez biztos. A tünetek már elég súlyosak. Nem részletezem, mert sajnos minden tünet jellemző rám. Ilyesztő, hogy 24 évesen, életerős emberként az egyetlen vágyam a halál.
Akartam változtatni, de nem ment és eljött az a pont, hogy feladtam. Nem tudok mit tenni. Ez nem önsajnálat, hanem tény.
Mit javasolnátok, hogy mégis megpróbálhassam a gyógyulást elsősorban önszántamból?
Elsőként ne pszichiáterhez menj, hanem terapeutához, alapból a gyógyszerek sem sokat érnek, ha a dolgok mögöttes tartalmát nem próbálják kezelni, és ha nem bír veled a pszichológus úgy is beutal majd szakorvoshoz.
De simán önerőből súlyos depresszióból nem hiszem, valami segítség kell, és ha szakmai segítséget kapsz az lenne a jobb.
És persze akarj változtatni és tegyél is érte.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Mindent megteszek, hogy sikerüljön a gyógyulás, és az, hogy az életet szebbnek tudjam én is végre látni.
"A depressziónak a diagnosztizálása is orvosi feladat. "
Rosszúl van ? Legalább 2 hete ? Akkor az !
"A gyógyítása még inkább az"
Kap ssri-t amitől meghülyűl. :LOL !.
Ne szedj be gyógyszert mert csak elbutulsz és akkor depis hülye leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!