Ez már depresszió?
Figyelt kérdés
Néha én se tudom miért de sírhatnékom van és valamiért haragszom a világra. Folyton szomorú vagyok, amikor látok mosolygó arcokat majdnem bőgök. Folyton unatkozom ilyenkor olyan rideg vagyok kifejezéstelen arccal bámulok ki a fejemből. Amikor a szüleim elhívnak sétálni egy jó 3 méterrel mögöttük slattyogok és az eget bámulom. Üresnek érzem magam céltalannak. Amikor a barátaimmal vagyok kicsit vidámabb vagyok, de amint hazamegyek ismét levert vagyok. Nem szeretek siránkozni ezért általában elfojtom. Aztán amikor nem bírom tovább kitör belőlem és órákig bőgök, de ilyenkor is magamban a szoba sötét sarkában. Szeretek elhúzódni a szobám sarkába, eltűnni ameddig csak lehet. Nem értem mi van velem, elvégre magányos vagyok, de még sincs társaságra kedvem. Egy 12 éves lánynál ez normális? Segítsetek kérlek!2013. dec. 27. 18:39
1/2 anonim válasza:
sajnos annak tűnik. :/ keress valamit ami felvidít és gondolj csak arra. egyél csokit, sportolj (endorfin miatt) (endorfin = boldogsághormon) mosolyogj, nézz jó filmeket, keress valakit aki megért, meghallgat és nyugi el fog múlni.. ha véletlenül mégis azt érzed, hogy nem szeretnek akkor keress más társaságot (olyan nincs .. csak nem jó környezetben vagy )
2/2 anonim válasza:
Ezt inkább egy szakembernek kellene megállapítania. A depresszió elég összetett. Nem lehet ezt ilyen könnyen kijelenteni... Sokan túl szabadon használják ezt a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!