Több mint valószínű, hogy depressziós vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje azt tapasztalom, hogy semmihez nincs kedvem, semmi nem érdekel, semmiről nem akarok hallani, csak ülni a szobámban s kész. Ma nagyon kiakadtam valamin és elhúztam otthonról lenyugodni egy kicsit, akkor döbbentem rá, hogy depressziós vagyok. Pár évvel ezelőtt nem volt semmi bajom, én voltam a jókedv központja a barátaim közt, mára egy barátom se maradt, nem tudom, hogy ennek én vagyok-e az oka, igyekeztem mindenkivel kedves lenni és jót tenni mindenkivel, mára már egyedül maradtam mint a kisujjam... Az a gáz, hogy a szüleimnek se szólhatok a depressziómról, igazából azt se tudnák, hogy mi az..2013. dec. 28. 23:48
1/3 anonim válasza:
Nekem használt a Sedacur Forte kúra. Kapható a patikákban, gyógynövényekből áll.
2/3 anonim válasza:
Pszichiáterhez is fordulhatsz.Azért ajánlom ezt mert, ha nem kezelik a depressziót, rosszabbra is fordulhat.És ha már makacsabb a depresszió, nehezebben hoznak ki belőle.A pszichiáter antidepresszánst ir, többnyire, nagyon sokféle ilyen gyógyszer van, a gyengébbtől az erősebbig.Az én esetemben volt egyenesen szuper hatású is.
3/3 anonim válasza:
Depresszió sokféle van. Az első lépés az lehet, hogy megismered a valódi bajodat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!