Párkapcsolat hiánya okozhat depressziós tünetekhez hasonlókat?
Figyelt kérdés
Régóta vágyok már egy komoly kapcsolatra de nem jön össze, már nagyon szeretném mert egyedül nem érzem jól magam. Ha a környezetemben szerelmes párokat látok legszívesebben elsírnám magam.Egész nap rossz kedvem van és semmi másra nem tudok gondolni, mint hogy nekem is jó lenne már egy társ. 20/L2013. dec. 28. 16:54
2/3 anonim válasza:
akkor keress egyet
Gondolj az ismerettségi köreidre, hátha ott találsz valakit vagy nézz szét interneten (ott leirhatod az igényeidet is)
Szórakozóhelyeken is lehet ismerkedni ha elmész bulizni barátokkal, azért vannak szórakozóhelyek egyrészt
20 évesen már rég itt az ideje a dolognak!
3/3 anonim válasza:
ÉN hasonlóan vagyok mint Te. Csak fiuban.
Ugyan azok az érzések kapnak el mikor pl közösségi portálon látok páokat, "szerelmeseket". Az ember felteszi magának a kérdést, "miért vagyok más", mi a baj velem....stb
Te mit teszel egyébként a kapcsolatért? Kezdetben, és ha benne vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!