Depressziós lehetek?
Figyelt kérdés
Mostanában eléggé betegeskedem, és mindenre azt hiszem, hogy rákos lehetek, és ez annyira elrontotta a kedvem, hogy kialakulhatott depresszió? Mert eléggé gyengének érzem magam, és ilyen lehangolt vagyok. Amúgy 14 éves vagyok, fiú. Sportolok (foci), nem dohányzok, nem alkoholizálok.:)2013. dec. 18. 19:54
1/6 anonim válasza:
Én is mindig bebeszélek magamnak valami hülye betegséget, de általában ennek semmi alapja sincs. Ha súlyos tüneteket észlelsz akkor persze menj orvoshoz, de amit leírtál abban semmi olyan sincs ami depire utalna. Lehet kimerültél így év végére. Sokat betegeskedsz? Lehet gyenge az immunrendszered.
Az, hogy gyengének és lehangoltnak érzed magad, az utalhat vitaminhiányra is vagy kialvatlanságra.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igazából, már kéthete elkezdtem köhögni a hátam is fájt a köhögéstől, ez az egész erős náthával és torokfájással kezdődött. Mostmár egész gyenge a köhögésem, és kezd felszakadni, de viszont kezdek berekedni mostmeg..és eléggé parázós vagyok..:D De olyan gyengének érzem magam, és levertnek..Ettől kezdtem el félni, ez depresszió lehet?:)
2013. dec. 18. 20:24
3/6 anonim válasza:
Én is elég gyengének érzem magam, néha-néha szédülök, de szerintem is ez az év végi fáradtság lehet. Ne aggódj! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Azért nem érzem annyira gyengének magam, csak nagyon rákoncentrálok.:) Amúgy köszönöm a válaszokat!:D
2013. dec. 18. 21:27
5/6 anonim válasza:
Ez hypochondria, a depresszió egészen más. :) Ne aggódj, nincs semmi bajod. Megfáztál, most gyógyulsz ki belőle. Nem kell mindig a betegségre gondolni. Ha beképzeled, sokféle tünetet tudsz produkálni :D
6/6 A kérdező kommentje:
értem:D köszönöm a válaszod!:)
2013. dec. 20. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!