Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetek ettől depressziós? (a...

Lehetek ettől depressziós? (a többi lent)

Figyelt kérdés
mióta megszülettem,voltak állataim,kutya macska stb. És nagyon boldog voltam,1 éve apukámmal és az élettársával lakok és van egy kiskutyám,de nem engedték meg a költözésnél hogy hozzam,azóta vagyok olyan hogy üresnek érzem az életemet,a lakást,és nincs kedvem semmihez még egy sétához sem , meglátogathatom természetesen a kutyámat,de az nem ugyan az,gyakran rám jön csak úgy a sírógörcs,és egyszerűen egyedül érzem magam.
2012. szept. 9. 17:30
 1/1 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy hány éves vagy. Ha estleg tini (bár gondolom hogy az) akkor gyakoribban a rossz kedvű időszakok mint a jó. Ezen pedig a te esetedben nem sokat segít hogy nincs veled a kutyád. Minden esetre NE meséld be magadnak hogy depressziós vagy, tényleg vegyél erőt magadon mosolyogj, egyél csokit hogy jobb kedved legyen(persze mértékkel)találkozz a barátaiddal, csinálj olyan dolgokat amik ténleg boldoggá tesznek! Esetleg köss kompromisszumot apuddal: hetente három napot nálatok lehet a kutyád cserébe te mosogatsz/porszívózol. Éld úgy az életed hogy csak egy van belőle! Hülyeség lenne szomorkodással eltölteni!
2012. szept. 9. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!