Lehetek ettől depressziós? (a többi lent)
Figyelt kérdés
mióta megszülettem,voltak állataim,kutya macska stb. És nagyon boldog voltam,1 éve apukámmal és az élettársával lakok és van egy kiskutyám,de nem engedték meg a költözésnél hogy hozzam,azóta vagyok olyan hogy üresnek érzem az életemet,a lakást,és nincs kedvem semmihez még egy sétához sem , meglátogathatom természetesen a kutyámat,de az nem ugyan az,gyakran rám jön csak úgy a sírógörcs,és egyszerűen egyedül érzem magam.2012. szept. 9. 17:30
1/1 anonim válasza:
Ez attól is függ hogy hány éves vagy. Ha estleg tini (bár gondolom hogy az) akkor gyakoribban a rossz kedvű időszakok mint a jó. Ezen pedig a te esetedben nem sokat segít hogy nincs veled a kutyád. Minden esetre NE meséld be magadnak hogy depressziós vagy, tényleg vegyél erőt magadon mosolyogj, egyél csokit hogy jobb kedved legyen(persze mértékkel)találkozz a barátaiddal, csinálj olyan dolgokat amik ténleg boldoggá tesznek! Esetleg köss kompromisszumot apuddal: hetente három napot nálatok lehet a kutyád cserébe te mosogatsz/porszívózol. Éld úgy az életed hogy csak egy van belőle! Hülyeség lenne szomorkodással eltölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!