Depressziós lehetek?
Sokszor csak arra tudok gondolni, hogy soha nem beszélgethetek senkivel és senkit nem érdeklek, a hobbimról is csak 1 emberrel tudok úgy normálisabban beszélgetni. Gyakran szomorú vagyok a kiközösítés miatt amit az iskolában velem tesznek. Ha valami jó dolog történik akkor azért boldog vagyok, de az nálam ritka.
16/F
lehet h az vagy én is voltam kb ilyen voltam
szerintem menny el pszhiológushoz nekem is segített
14/f
sztem kezdj el cigizni ha még nem tetted
úgy több barátod lehet
Nem, ez nem depresszió, szerencsére csak hangulatingadozás. Persze a szerencse szó csak a depresszióhoz képest viszonyított fogalom. A depressziónak ennél sokkal súlyosabb és károsabb tünetei vannak. És általában a depressziós személynek nem tűnik fel a betegsége, csak az esetek kisebbik részében, ha az illető önelemző fajta.
Szóval nyugodj meg, nem vagy depressziós. Próbáld meg minél jobban átélni azokat a dolgokat amiket szeretsz, és amik örömet okoznak, és akkor nem is leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!