Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kényszeríthetnek, hogy beszéljek?

Kényszeríthetnek, hogy beszéljek?

Figyelt kérdés
Ha bevisznek a pszichiátriára, és nem szeretnék a gondjairól beszélni, akkor kényszeríthetnek erre? És azt hogyan? Mi lesz ha nem beszélek, addig nem engednek ki?
2013. dec. 28. 17:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hát lehet tényleg el kéne mennem. De a pszichológus nem elég? Az "humánusabbnak" tűnik. Bár az a baj, hogy én nem bízom az emberekben, most tök mindegy ki kérdez, nem hiszem, hogy tudok beszélni ezekről a dolgokról. Most kinek van ahhoz türelme, hogy belőlem szedegesse ki az információmorzsákat (?)

De köszönöm a segítséget, átgondolom:)

2013. dec. 28. 22:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Első körben szerintem jó lesz a pszichológus is. Ha nagyon durvának látja a helyzetet, maga fogja tanácsolni, hogy pszichiáterhez is menjél, de nem hinném, hogy ez előfordulna.

Én is iszonyúan befelé forduló vagyok, szóval meg tudom érteni a gondolatmenetedet, de én ugyanakkor nagyon könnyűnek találtam egy tökidegennek elmondani a dolgaimat. Tudva, hogy igazából ő nincs benne ezekben, és ha vége a terápiának, akkor valszeg soha többet nem találkozunk, valamint hogy segíteni akar és nem ítélkezik felettem :)

2013. dec. 28. 23:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, akkor majd nézek magamnak pszichológust, max ha annyira nem beszélnék, akkor gondolom úgyis mondja majd, hogy nincs értelme, de azért megpróbálom.:)
2013. dec. 28. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Az utcáról csak fizetős pszichológushoz juthatsz. Ő nem fog elküldeni, hogy menjél máshova, mert tebelőled él... Gondold csak végig! Egy alkalom cca 10000.- huf, és kb 50 percig sírhatsz neki. Őt az sem zavarja, ha nem mondasz semmit, csak fizesd be a manit. Pszichiáterhez menjél, vagy még inkább a háziorvosodhoz. Ők tudnak segíteni, ingyért. Csak az a gond, hogy ott te nem szabhatsz feltételeket. Vagy gyógyulni akarsz, és azt csinálod, amit javasolnak, vagy mehetsz az utcára, azt élj ahogy tudsz.
2013. dec. 29. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Van TB-s pszichológus is, ami ingyenes.
2013. dec. 29. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!