Kényszeríthetnek, hogy beszéljek?
Hát lehet tényleg el kéne mennem. De a pszichológus nem elég? Az "humánusabbnak" tűnik. Bár az a baj, hogy én nem bízom az emberekben, most tök mindegy ki kérdez, nem hiszem, hogy tudok beszélni ezekről a dolgokról. Most kinek van ahhoz türelme, hogy belőlem szedegesse ki az információmorzsákat (?)
De köszönöm a segítséget, átgondolom:)
Első körben szerintem jó lesz a pszichológus is. Ha nagyon durvának látja a helyzetet, maga fogja tanácsolni, hogy pszichiáterhez is menjél, de nem hinném, hogy ez előfordulna.
Én is iszonyúan befelé forduló vagyok, szóval meg tudom érteni a gondolatmenetedet, de én ugyanakkor nagyon könnyűnek találtam egy tökidegennek elmondani a dolgaimat. Tudva, hogy igazából ő nincs benne ezekben, és ha vége a terápiának, akkor valszeg soha többet nem találkozunk, valamint hogy segíteni akar és nem ítélkezik felettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!