Kényszeríthetnek, hogy beszéljek?
Jó, rendben.
Köszönöm a válaszokat, ez megnyugtató.
Nem hiszem, hogy fel tudnának annyira "oldani", hogy bármit is mondjak. Ezért is kérdeztem, hogy ebben az esetben benyugtatóznának-e, vagy valami, de ha nem akkor oké.
Nem tudom a pszichiátrián mennyire lehetne megoldani, a gyógyszerekben nem hiszek, a pszichiátrián meg azzal tömnek mindenkit gondolom.
Húú a 10 nap elég soknak tűnik, de végülis ha szabadon mászkálhatok jobbra-balra, akkor úgyse lennék ott nagyon.
És kit visznek a zárt osztályra? Aki közveszélyes? Remélem engem nem oda tennének.
Miért vinnének be?
Zárt osztályon minden öngyilkosságot megkísérelt ott van pár napig, tök normális emberek is egyébként, értékes, okos emberek..De vannak súlyos esetek is ott, akik jórészt ott laknak.
Szerintem közel járok hozzá, hogy összeomoljak, már csak idő kérdése talán. Másra mondjuk nem lennék veszélyes, bár magamra elképzelhető, megfordult már a fejemben.
És gondoltam előbb tájékozódom, hogy mire számíthatok, ha valaki elvitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!