Ciki dolgokról hogy beszéljek a háziorvossal, ha ráadásul ott vannak az asszisztensei is?
Hány asszisztense van? 3? 4? Akárhány dokinál voltam vagy nem volt vagy csak 1. Kórházban volt 2, de ott emelgetni kellett engem...
Mind1, lényegtelen. Asszisztenseknek is titoktartásuk van, ugyanúgy tartaniuk kell az orvosi titoktartást!
Sok ciki dolog lehet, vagy olyan, amit egyszerűen nem akar másik emberekkel is megosztani.
Hálistennek az én dokim külön szobában van, az asszisztensek nem hallanak semmit.
Minden egészségügyben végzett embernek Hippokratészi, azaz orvosi esküt kell tennie!
Jó magam mindössze sport- és gyógymasszőri szakmát végeztem, mégis kötelező volt esküt tennem. Ha pedig nem tartja meg egy egészségügyi dolgozó ezt az esküjét, akkor be is lehet perelni, mert kötelessége tartani magát az eskühöz! Lehet szó háziorvosról, masszőrről, vagy bármilyen egészségügyben dolgozó emberről.
Simán megkérheted az orvost, hogy négyszemközt szeretnél beszélni vele.
Mindemellett eü-ben orvos és egyéb személyzet számára nincsennek ciki dolgok, hidd el, már mindent láttak és hallottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!