Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen háziorvossal őszintén,...

Ilyen háziorvossal őszintén, mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam orvosnál, garatgyulladásom van, köhögök, náthás vagyok és keményen kiírt 2 napra. Holnap már mehetek iskolába... Csak nekem van ilyen orvosom, hogyha már nincs lázam, csak mondjuk hőemelkedésem, akkor nem ír ki több napra?
2013. ápr. 23. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan orvosom, akihez ha nem 40 fokos lázzal kúsztam le négykézláb, akkor nem számítottam betegnek :))
2013. ápr. 23. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

A miénk tovább küld.

Kb ez megy:

Jó napot, mi a panasza?

Fáj a térdem.

Rendben írunk egy beutalót az ortopédiára.

vagy

Fáj a torkom.

Rendben fül-orr-gége beutalót kap.

2013. ápr. 23. 22:00
 3/3 anonim válasza:

á örüljetek neki...a miénk meg sem vizsgál,szerintem az ipse táv gyógyításból diplomázott.

De van előnye is,mert vagy kapásból egy hétre ír ki,szóval gondolom ő is szerette kerülni az iskolát:)

Szegényemre már ráborították az asztalát is,közülük egy pont az anyukám volt...

Menj vissza,mondd neki,hogy még nem érzed magad jól,fáj a torkod is,már a család is elkapta tőled,így tuti ad még egy hetet.

2013. ápr. 25. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!