Fiúk! Ti otthon általában állva, vagy ülve pisiltek? Őszintén!
Észrevettem,hogy a párom általában ülve pisil ha itthon vagyunk.Elgondolkoztam rajta,hogy ugyebár ilyenkor a pénisze belóg a wc-be,és ez az eset áll fenn székletürítés közben is.
Ez lehet,hogy egy nagyon idióta kérdés,de ha a nagyobb dolgot végzitek a wc-n,nem lóg oda a pénisz,higiénikus ez?
Ha pl. utána együtt vagytok a párotokkal,annak lehet ettől valamilyen fertőzése,ha esetleg a wc-vel való érintkezés miatt baktérium került a péniszetekre.
Lehet,hogy rosszul gondolom,őszintén szólva nem tudom.
Wc-papírral is megtörlitek pisilés után?
Nem férfiatlan mindig ülve pisilni? Nekem ez furcsa,de mivel nem tudom mi az átlag,így lehet csak én vagyok ilyen sztereotip.
Köszönöm a normális válaszokat!
Hogy lógna már bele a szarba?? Istenem...
Amúgy én is ülve szoktam otthon, emrt így biztosan nem történik baleset :D
Ha csak azt kell,akkor álva,ha mást is,akkor ülve azt is.
Nem,nem törlöm,kirázom belőle,ami benne maradt.
De,kicsit férfiatlan,ránézésre aki mindig ülve.
Doktor, páciens.
-Maga ülve, vagy állva szokott pisilni?
-Állva.
-Mindig?
-Hát ha éppen sza-rok azért külön nem állok fel.
Én személy szerint mindig ügyelek rá, hogy véletlenül se érjen hozzá a WC falához.
Nekem eleve van egy kis bacilusfóbiám, a mosogatószivacs érintése után például előfordul, hogy kétszer-háromszor is kezet kell mosnom.
a férfiak nem egyformák benne
tény ha ülve pisil, akkor nem lesz minden olyan
nincs ebben semmi
a másik nem lóg bele, különben is sokféle WC kagyló van
a WC -t eleve az ember úgy is takarítja, szóval nem semmi baja N
erre nincs képlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!