Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy oldjam meg, hogy ne...

Hogy oldjam meg, hogy ne akadjon össze a nyelvem, vagy ne beszéljek összevissza ha olyan emberrel beszélek akivel nem ismerek vagy nem szoktam sokat beszélni vele?

Figyelt kérdés
Furán hangozhat,de nem minden emberrel,inkább akire felnézek,idősebb,nem ismerem vagy tetszik van hogy elakad a szavam vagy majdnem dadogok (pedig soha nem dadogtam)nem kapok szavakat vagy összekeverem őket.Ezt legtöbbször elröhögjük,nem olyan nagy gond,de mostmár kezd idegesítő lenni,hogy nem tudok elbeszélni normálisan valakivel mert a hangomon is hallatszik ha ideges vagyok .Az ilyen beszélgetéseknél alig várom hogy vége legyen,próbálok mosolyogni vagy másra gondolni,megnyugtatni magam de nem mindig jön össze.Amúgy nem vagyok szűk beszédű, a baráti körben, a megszokott emberek között normális vagyok csak idegenekkel van ez.elég bosszantó.tanácsok?tippek?valaki van még így? 16L
2012. aug. 24. 10:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmi más, csak gyakorlás. Használd a nyelvedet. Ha boltba mész, ha utazol, ha valahol várakozol, beszélj. Ez a legjobb módja. Ne úgy viselkedj, akár egy kuka.
2012. aug. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!