Skrizofenia/manias depresszio? Hol is kezdjem? Par eve paranoid skrizofeniat allapitottak meg nalam,2 hetre benntfogtak. Összevissza jart az agyam mindenfele baromsagon. Ahogy utannaolvastam ez megfelt a betegseg tüneteinek.
Szia!Nem én vagyok beteg,de az élettársam ugyanebben a helyzetben van mint Te.Tavaly februárban jött elő nála ez a betegség,addig semilyen tünete nem volt.3 évig járt folyamatos 3műszakba,az apukáját leütötték,a hugát megfenyegették hogy elrabolják,ezek miatt jött elő nála,a pszichiátere ezt mondta.Mi egyből magándokihoz mentünk,aki gyógyszereket írt fel.(AMITREX,AKINETON,FRONTIN)Amúgy nagyon durva tünetei voltak:-attól félt,hogy megőrült
-úgy gondolta,hogy a szerb maffia követi minden lépésünket,és az egész családunkat megfogják ölni
-úgy gondolja,(még mindig)hogy elvitték az ufók
-úgy gondolja,hogy beszélt Istennel,és megsértette Mária Magdolnát
-és elakart magától zavarni,mert felsőbb hatalmak azt mondták neki,hogy nem illünk össze
Én kitartottam mellette,mert nagyon szeretem,dé én is nagyon félek,hogy visszaesik.Most vagyunk 30 évesek,és nagyon szeretnék már gyereket,de félek!Most hála Istennek jól van,visszavette a doktornő a minimálisra a gyógyszeradagot,de én azért figyelem a páromat,és ha valami nem tetszik benne már hívom is a dokinőt!
Tudom,hogy ezzel a levéllel nem sokat segítettem neked,csak érzékeltetni akartam veled,tudom mit érzel!Ha megteheted szerintem keress egy jó magánpszichiátert,én bennük jobban bízok!Mi nem vagyunk jó anyagi helyzetbe,de erre valahogy mindig kerül.
Teljes szívemből jobbulást kívánok Neked!!!!!
Nem gyógyitható :(
Csak áltattam (áltatom) vele magamat hogy majd nekem aztán aztán sikerül
Havi 1-2 kiló szerinted elhanyagolható?
Most ne gyere a nem evéssel meg a sok mozgással ha lehet.
Szia! Nem vagyok szakértő a témában, de nagyon ajánlom, ha esetleg nem ismered: újkorklub.hu
Az írója (Zsóka) is valami hasonlóból gyógyult ki, erről szól az egész oldal, és valahol találsz is a betegsége történetéről beszámolót, és egész biítos, hogy személyesen Neked is nagyon jó tanácsot tudna adni!
Nagyon sok szeretettel kívánom a Neked legjobbakat!
köszi aranyosak vagytok
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!