Skrizofenia/manias depresszio? Hol is kezdjem? Par eve paranoid skrizofeniat allapitottak meg nalam,2 hetre benntfogtak. Összevissza jart az agyam mindenfele baromsagon. Ahogy utannaolvastam ez megfelt a betegseg tüneteinek.
Elnézést kérek a kérdés feltevőjétől, hogy a meghívására kicsit késve válaszolok.
Meggyőződéssel vallom, hogy minden betegség a lélek betegsége. Írom ezt úgy, hogy több mint 10 évig voltam pánikbeteg, azt mondták, ebből nincs kiút, életem végéig kezelés meg gyógyszerek. Ma már köszönöm, jól vagyok, boldogan élek. Ezért is született meg az Új Kor Klub.
Nem tudom, milyen lehet a skrizofénia, a mániás depresszióról van fogalmam, mert az egyik volt barátom egy lefelé menő ágban dobott ki rendesen.
Ami nekem sokat segített – s erről szól az egész honlap – egy másfajta életszemlélet kialakítása, másfajta viszonyulás az élethez. Rájöttem, hogy élni félek, ez a bajom. A keleti kultúra, az ezotéria felé fordultam. Rájöttem: a legfontosabb: önmagam elfogadása, olyannak, amilyen vagyok. Az elégedettség kialakítása magamban önmagam iránt. Annak felfedezése, hogy csak az számít, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkben, azt tegyük, amihez tehetségünk van, s ebben örömünket leljük. Hogy merjünk szeretni, s a szeretet elfogadni. Hogy higgyünk magunkban.
Én csak abban tudok nektek segíteni, hogy egy olyan oldalra hívlak, ami „kicsit” távol áll attól az eszeveszett világból, amit valóságnak hiszünk. Mert az igazi valóság más. Én ezt szeretném megmutatni.
S most mindenféle reklámozási szándék nélkül javaslom, olvassátok el az oldalon a Moksa elixírről szóló oldalt, mert számotokra is segítség lehet.
Kívánok mindannyiótoknak belső, mély lelki békét. S higgyétek el, nincs lehetetlen, ha hiszünk abban, hogy minden lehetséges. A gyógyulás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!