Mi van akkor, ha nincs TB-m, de megőrülök lassan?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi bajom, de valami komoly van, az biztos. Depresszióra kaptam Olwexyiát (amikor még volt TB-m, aztán kéz alatt) de csak rosszabb lett tőle úgyhogy abba is hagytam, így is szar, de kicsit kevésbé. Labilis vagyok, néha tök fel vagyok pörögve, de leginkább öngyilkos akarok lenni. Tele vagyok gyerek- és kamaszkori traumákkal, családommal kapcsolatom nincs, 3 évig állami gondozott voltam, azt se tudom, hogy kell TB-t csinálni. Prostituált vagyok, nyilván az nem fizet nekem TB-t, lol... Ezenkívül gyógyszerfüggő vagyok (alprazolam, simán megeszek 2 nap alatt 200 mg-ot, kéz alatt veszem). Mit csináljak, öljem meg magam? Nincs időm arra a procedúrára, amire megoldom a biztosításom, szívem szerintem szilveszterkor öngyilkos lennék.... 18L2013. dec. 26. 19:41
11/14 anonim válasza:
És ha kiírnád, hogy mik ezek a gyerekkori traumák? Én meghallgatnálak...mint sorstárs. Nem lenne könnyebb? Ha úgy gondolod, hogy igen, akkor hallgatlak...
12/14 anonim válasza:
Nekem is elmondhatod, gyerekkori traumák miatt én is nagyon sérült vagyok, lelki beteg, szorongó...
13/14 anonim válasza:
Érdemes lenne újra elmenned orvoshoz, mert többféle gyógyszer is van. Az első nekem sem jött be és rosszabbul ugyan nem, de jobban sem lettem,v iszont a másodikat a mai napig szedem, szóval érdemes próbálkozni.
14/14 anonim válasza:
Napok ota nezegetem ezt a kiirast, megszakad a szivem tole, remelem jobbra fordult a kislany sorsa, vagy legalabb a tarsadalombiztositasat sikerult befizetni...mik vannak ebben az orszagban, egyszeruen borzaszto...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!