Úgy érzem lassan megőrülök, nem tudom mit tehetnék, hogy orvosoljam a problémát?
Jópár hónapja majdnem minden éjjel , és az utóbbi időben kivétel nélkül minden éjjel felriadok olyan érzéssel , hogy beszélek álmomban ( nem tudom így van-e) és emiatt borzasztó kínosan érzem magam főleg , hogy lakótársakkal élünk. Próbáltam már mindent oda figyelek a háloszoba hömérsékletére ne legyen se meleg de ne is fázzak arra is , hogy legyen bent elég levegö se túl nagy pára. Javasolták a levendula ilatú illóolajakat is nállam nem vált be az sem. Napközben mozgok eleget és próbálok a szabadban is több időt tőlteni úgylátszik mindezt hiába ha lefekszem 9-kor éjfélkor már tuti felriadok, ha 1-kor fekszem akkor is felriadok 3körül. Szinte bármikorra tehetem a lefekvés időpontját biztos hogy 3-4 óra alvásnál több nem sikerül, viszont ha párom reggel hazaér vele tudok aludni rendesen általában viszont azt nem tehetem meg hogy hozzá igazítsam a hét minden napján a napirendem hiszen nekem napközbe van dolgom hétköznap. Azt hiszem ez miatt az alvás hiány miatt vagyok napközbe ingerlékeny sok esetben nem tudom türtőztetni magam a legkisebb dolgon is oly anyirra feltudom kapni a vizet, hogy az eszméletlen mintha nem is én lennék és aokszor kapom magam azon , hogy beszélnek hozzám de nem is figyelek.
Már fogalmam sincs mitől lehet ez, fáradság alvás hiány esetleg valamiféle mentális probléma? Mit tehetnék ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!