Mit csináljak? Már megőrülök.14/L
Figyelt kérdés
Annyira változó a hangulat. Tegnap nagyon jó kedvem volt, viszont ma egy idegroncs vagyok. Mindenen felkapom a vizet, tiszta ideg vagyok, ma már 2. sírok, de nem tudom mi miatt. Csak úgy előjön. Ez a hormonok miatt van? Mit csináljak? :(2012. dec. 20. 18:13
1/6 anonim válasza:
Szilvásbuktát. Viccen kívül semmit kb., ez van, túl kell élni. Kösd le magad valamivel, sport, kreatívkodás, rendrakás bármi.
2/6 anonim válasza:
Tanulj, sportolj. Ha mást nem kapd fel a kabátodat és fussál egy jót. Ne hagyd, hogy az agyad egyik fele uralkodjon rajtad.
3/6 Értékes válasza:
Javaslom próbáld ki a Moksa elixírt. Nincs mellékhatása és gyógynövény boltokban szerezhető be. Bármilyen gyógyszer mellett is szedhető.
4/6 anonim válasza:
Maszturbálj rendszeresen! Nekem ez vállt be. 15 / L
5/6 B25 válasza:
Velem is volt ilyen bár nekem 12 évesen. Tényleg én is mindenen kiakadtam. Majd túl leszel rajta. Próbáld lefoglalni magad valamivel. :) Hajráá!!
6/6 anonim válasza:
Tipikus kamaszkori tünetegyüttes. Ne izgulj, teljesen normális! kösd le magad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!