Nagyon szeretnék segíteni egy szociopata férfin, de hogyan? Megőrülök a tudattól, hogy nem tudok semmit tenni, mit csináljak?
Olyan társaságba kéne vinni, ahol legalább hasonlóan intelligens emberek vannak, mint ő, és kiélheti a szociális dolgait (nem egyszerű ilyet találni itthon).
esetleg a szkeptikus konferencia? [link]
Igazi Hannibal Lecter :)))
Komolyra fordítva, az ilyeneken a Jóisten sem tud segíteni, ha ő nem akarja...
Kedves első!
Köszönöm, hogy leszociopatáztad a hazai szkeptikus mozgalmat!
Én meghagynám az első válaszolónak, hogy tisztázza mire gondolt.
Én a következő mondatrészre fixáltam:
"és kiélheti a szociális dolgait"
Erre mondtam, hogy "He?".
Amúgy ha hasonlóan intelligens embereket keres, akkor a kézenfekvő válasz a Mensa Hungarica, vagy gyakorlatilag bármilyen bölcsészet-, társadalom-, vagy természettudományos társaság, szakkör, csoport. Én sem szeretnék többet belelátni a hozzászólásba, csak valahogy furcsa volt, hogy pont a szkeptikusokat dobta be.
A kérdésre meg csak azt a közhelyet tudom bedobni, hogy annál heroikusabb, de reménytelenebb dolog a világon nincs, mint amikor a Nő igyekszik megmenteni a Férfit önmagától. Esetleg protezsáld be Csernushoz, benne talán emberére talál. Most a Csernus rajongók jöhetnek a sértődéssel, mivel szolidan leszociopatáztam bálványukat. :)
Oké igazad van, védje meg ő saját magát.
Még annyit, hogy az általad idézett mondat számomra azt jelenti, hogy hasonlóan intelligens emberekkel tud beszélgetni, akiket nem tud átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!