Nagyon szeretnék segíteni egy szociopata férfin, de hogyan? Megőrülök a tudattól, hogy nem tudok semmit tenni, mit csináljak?
Szia!
"Az összes pszichológusból hülyét csinált mert szuper intelligens, több diplomás, és az egész megjelenése nagyon megnyerő és bárkivel elhitet bármit. " Én is épp ilyen vagyok, annyi különbséggel, hogy én még a diplomák megszerzése előtt állok, illetve én nő vagyok. Egy idő után feladtam a szakemberhez/orvoshoz járkálást, mert csak magamat szórakoztattam vele (haszna nem volt, sosem tudott mit kezdeni velem egyikük sem) és rengeteg pénzt elvitt.
Akik tudják ezt rólam (pl. egyes rokonok, családtagok) ők is sokszor aggódnak és mindig arról beszélnek, hogy ez így nem jó. Én ezt nevetségesnek tartom, hiszen egyrészt az ő életükre nincs különösebb hatással (ha velük vagyok megfelelően viselkedem, mert nem szeretem a hisztit és a sírást), másrészt pedig én NEM érzem magam rosszul emiatt.
Nehézségek persze vannak... Én is a MENSA-t tudnám javasolni. Valószínűleg könnyen meglenne neki a szükséges pontszám, és ha olvasol róla pl. wikipédián, ott is leírják, milyen kellemesnek tűnő programjaik vannak. Ott talán találna hasonlóan intelligens partnert.
A szkeptikusok klubja nekem személy szerint nem tetszett. Először én is azt hittem, hogy ott szkeptikus és intelligens emberek lesznek, de sajnos nem feltétlenül elég intelligensek...
Szia, kedves kérdező, ment levél, remélem megkaptad!
Kérlek, válaszolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!