Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megörülök? (SOS többi lent)

Megörülök? (SOS többi lent)

Figyelt kérdés
Miért van ez velem? már kb Január óta idegeskedem rengeteget és azóta vann minden szivszurás ma képzeltem be hangokat is fényeket is meg ilyenek :(
2012. dec. 2. 00:49
 1/6 anonim ***** válasza:
alszol eleget?
2012. dec. 2. 01:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen
2012. dec. 2. 01:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Sürgősen keress szakembert! Magánrendelésen pszichiátert. (Mert a pszichológus nem tud gyógyszert írni, a kórházi van ambuláns pszichiáter meg csak azt tud, mást nem finanszíroz az állam. A magánpszichiáter mindent tud.)
2012. dec. 2. 01:21
 4/6 A kérdező kommentje:
OKés keresek de mi lehet a bajoM?:(
2012. dec. 2. 01:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szakember, de amit olvastam és tapasztaltam ilyesmiről, ez bizony a pszichiáter asztala... Siess! Tud segíteni!

Milyen városban kellene?

2012. dec. 2. 01:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Az jó kiindulópont, ha tudod, mikor kezdődött ez Nálad. Azt sem ártana tudnod, mi válthatta ki: családi probléma, szakítás, kudarc stb. Az sem kizárt, hogy gyerekkori trauma került a felszínre - ez a rosszabb verzió, mert erről nem is nagyon tudsz, csak tudatalatt készít ki. Nem vagy őrült, ezt felejtsd el. És amint láthatod, komoly a dolog, ha már a szíveddel is baj van - ilyen a stressz, fizikailag is ártalmas.

Ha nagyon elszánt vagy és van valamilyen külső segítséged is, megoldhatod szakember nélkül is. Én nagyon szívesen segítek Neked, de tény, hogy nincs papírom, gyógyszert tőlem nem kapsz (ami szerintem nem is kell, én semmilyen okból sem veszek be..), szóval jobban járhatsz egy pszichiáterrel.

Ha bármit szeretnél kérdezni vagy megbeszélni, nyugodtan írj privátba. :)

2012. dec. 2. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!