Megörülök? (SOS többi lent)
Nem vagyok szakember, de amit olvastam és tapasztaltam ilyesmiről, ez bizony a pszichiáter asztala... Siess! Tud segíteni!
Milyen városban kellene?
Az jó kiindulópont, ha tudod, mikor kezdődött ez Nálad. Azt sem ártana tudnod, mi válthatta ki: családi probléma, szakítás, kudarc stb. Az sem kizárt, hogy gyerekkori trauma került a felszínre - ez a rosszabb verzió, mert erről nem is nagyon tudsz, csak tudatalatt készít ki. Nem vagy őrült, ezt felejtsd el. És amint láthatod, komoly a dolog, ha már a szíveddel is baj van - ilyen a stressz, fizikailag is ártalmas.
Ha nagyon elszánt vagy és van valamilyen külső segítséged is, megoldhatod szakember nélkül is. Én nagyon szívesen segítek Neked, de tény, hogy nincs papírom, gyógyszert tőlem nem kapsz (ami szerintem nem is kell, én semmilyen okból sem veszek be..), szóval jobban járhatsz egy pszichiáterrel.
Ha bármit szeretnél kérdezni vagy megbeszélni, nyugodtan írj privátba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!