Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy anyakomplexusos borderline...

Egy anyakomplexusos borderline-os találhat valaha magának valakit, akihez ragaszkodhat?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy volt-e már valaha olyan, hogy egy borderline-os talált magának olyan személyt, akihez betegesen tud ragaszkodni, és az illető nem utasítja el. Csak volt már ilyen a világtörténelemben, nem? :/
2013. dec. 10. 09:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ezt azert mondod mert azok a parjukhoz ragaszkodtak. De velem nem ez a helyzet. En ot normalisan szeretem, huseges vagyok hozza. Csak ha valami aprosagon felkapom a vizet akkor lehordom mindennek, de o is tisztaban van azzal hogy azt nem kell figyelembe vennie, es bocsantot is kerek, meg nem is veszi magara.
2013. dec. 12. 19:03
 22/26 anonim ***** válasza:
Akkor te nem is vagy borderline.
2013. dec. 12. 22:57
 23/26 A kérdező kommentje:
Hat azert eleg erdekes...gyerekkkoromban nem foglalkoztak velem, apam ivott veszekedesek stb. Kiskorom ota folyamatosan kipeceztem valakit magamnak akihez nagyon ragaszkodtam, vele almodtam. A leghosszabb ilyen 3 evig tartott. Aztan lettek ujabbak. A legutolsoval mar nem is tudom leirni milyen kapcsolatom volt. Utaltam amiert nem tesz ertem tobbet "csak" ramszanja kb. az osszes idejet. Soha nem volt normalis kapcsolafom senkivel, hol igy erzem magam hol ugy. Ha nem vagyok a baratommal van hogy eszembe se jut, maskor makd megorulok.
2013. dec. 13. 09:02
 24/26 A kérdező kommentje:
Attol hogy nem a paromhoz ragaszkodok betegesen hanem egy kiszemeltnohoz, nem ertem miert ne lehetnek az, de errol nem vitazok
2013. dec. 13. 09:03
 25/26 anonim ***** válasza:

Ez "csak" egy szorongó-ambivalens kötődési zavar, illetve lehet valamilyen személyiségzavar is, de azért a borderline az ennél jóval több....

A borderline-nak csak kísérője a kötődési zavar, a fő tünete az üresség-érzés és a élvhajhászás váltakozása, meghatározott időközönként (kicsit hasonlít a bipoláris zavarra e tekintetben, de mégsem az).

Én ismerek több bordert, volt párkapcsolatom is néhánnyal, és párkapcsolatban NEM így viselkednek, hanem egyik nap rajongással övezik a partnerüket, a másik pillanatban meg ott rúgnak bele, ahol tudnak.

2013. dec. 13. 13:45
 26/26 Merida,a bátor válasza:
Igen, van ilyen szemely. Vagy csak szerencsem volt. Tavaly oltek meg, nyaron. (azota sajat magamat sem talalom...) Talan az egyetlen volt, aki "elviselte" a milyensegemet. Bar, a koztunk levo tizen ev segitett Neki, azt hiszem. :/ De van ilyen... Tudom. Tapasztaltam. Es .. Lany vagyok. Szep napot.
2014. febr. 5. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!