Volt valaha fobiad? Legyozted mar? Hogyan gyozted le?
Nekem kuloulrofóbiám van (bohócok) nem közdöttem le, nem is tudom úgy félek tőlük majd be szärok.
A legdurvább az araknofóbiám (pókok) nagyon félek tőlök, nem küzdöttem le és LEHETETLEN. Egyik este a konyhában ültem és ettem egy pók mászott felém ami azt váltotta ki belőlem hogy felugrottam torkom szakattából síkitottam. Az egész család odajött hogy mia **** van és jol le csesztek. Anyám pasija vett egy játékpókot amivel ijesztgettek ami ahoz vezetett hogy olyan rohamot kaptam hogy nem bírtam állni csak ültem a földön és sírtam még ha anyám leiscseszte őket és vigasztalt csak annyit tudtam mondani hogy nem nem akarom, nem akarom....
Van klausztrofóbiám, ami olyan dolog nálam hogy ha bezárnak kis helyre akár beragadnék liftbe( nem szállok be) nem tudnák magamon uralkodi földre esnék sokkot kapok magam elé nézek és tépkedem ki a hajam :s Ha nagyon kikészülök szétkaparok mindent.Ezt onnan tudom hogy egyszer egyedül voltam itthon a fürdőbe mentem ami nem valami nagy beletört a kulcs és 2órát bent kellet lennem.Ja és olyan mintha nem kapnák levegőt ezért ha garbós a pulcsi lekell vennem mert úgyérzem meghalok. 14/L (Ezek után a családom hülyeségnek "én beszélem be" dolognak tartják... -.-" )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!