Lehet még valaha hosszú hajam?
Lassan egy éve kiderült, hogy rákos vagyok. Már fél éve befejezték a kemoterápiát, de az összes hajam kihullott :(
Lehet-e még hosszú a hajam? Olyan derékig érő? Amikor kihullott körülbelül néhány centivel hosszabb volt mint egy vállig érő haj. Volt már derékig érő hajam 2 éve, de aztán meg tetszett a kleopátrás fazon és levágattam. Aztán elhatároztam, hogy újra megnövesztem derékig. Aztán derült ki a bajom. Mint már mondtam váll alatt volt a hajam úgy 10-15 centivel amikor kihullott, de engem az a kérdés is foglalkoztat, hogy derékig megtudom-e újra növeszteni. Sokan meglepődnek amikor mondom, hogy megnövesztem újra, meg mondják miért nem tartom meg röviden. De én nem szeretem, újra hosszú hajat akarok
18/L.
Jaj de jó :) Kicsit féltem, hogy nem mert azt mondták, hogy rosszabb a haj szerkezete kemó után. Azt gondoltam, hogy azért 2-3 év körülbelül, de a lényeg hogy lehet.
Köszönöm a válaszokat
Igen ,lehet még hosszú hajad . Csak sok idő még megnő derékig, sok-sok türelem kell hozzá.
Nekem lassan 2 éve ,hogy kihullott a kemotól a hajam de már alig várom,hogy megint hosszú hajam legyen . Nekem is mondják ,hogy milyen jól állt a rövid de én inkább növesztem. Most nekem is olyan kleopátrás frizurám van de már a nyarat várom ,hogy összefoghassam. Olyan akarok lenni mint régen ,a rövid hajam csak emlékeztet a borzalomra amit átéltem .
Sok türelmet a haj növesztéshez !!!!!
Akkor jó :) megkönnyebbültem :)
ÉS Nina én is így vagyok ezzel :) Már nagyon várom, hogy megnőjön újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!