Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet elfogadni, hogy...

Hogy lehet elfogadni, hogy egyre esélytelenebb, hogy párom és gyerekem legyen?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok és egy újabb csalódás után kezdem elismerni, hogy valószínűleg nem érdemlem meg, hogy családom legyen. Értelmetlennek látom az életemet egyedül, főleg gyerek nélkül. Szeretem a munkámat, de nem tudom hogy lehet elfogadni, hogy ennyi jutott. Nem tudom mit rontok el folyton, de mintha ez lenne nekem megírva, hogy ne sikerüljön. Nemcsak gyerekre vágyom, hanem társra, de olyan nagy kérés ez?
2009. nov. 17. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Tán nem úgy kéne felfognod, hogy neked ez egy elvárás valami felsőbb hatalomtól vagy nem is tudom. Szóval ez az olyan nagy kérés megfogalmazás... Nem kérni kéne hanem tenni is valamit érte.
2009. nov. 17. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem elég körültekintően választottál eddig párt.Nem csak te vagy egyedül,akinek nincs párja és gyereke.Ez nem azért van,mert elrontottál valamit,csupán nem találkoztál még olyannal,aki a párod lehetne,de még nem esélytelen a dolog.
2009. nov. 17. 22:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Már hogylenne esélytelen? Ezt az önsajnálatot hagyd abba mert nem 50 vagy hanem 32,szóval gyerekre még bőven van ha csak a biológiai orádat nézzük,társra meg addig amig meg nem halsz gyakorlatilag.
2009. nov. 17. 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudsz saját magadól boldog lenni addig mástól se várd. Csak te teheted magad boldoggá. És ne görcsölj gyereken meg pasin mert akkor tuti nem lesz. Lehet hogy tényleg rossz helyen keresgélsz. Ha folyton azt gondolod, hogy áhh ez biztos..., nekem úgyse lesz akkor ez be is fog következni! Vagy nem lehet hogy a pasik megijednek mert megérzik rajtad a pánikot hogy te gyereket akarsz meg komoly párt?
2009. nov. 17. 22:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Tettem érte eleget, de ez sajnos kettőn múlik...

lehet hogy önsajnálat, de ha így érzem, akkor miért tagadjam le és miért kellene azt mutatnom, hogy boldog vagyok ettől... Vagyis kifelé ezt mutatom, hogy nem bánkódom rajta, de ha őszinte akarok lenni, akkor enélkül nem sok értelmét látom az életemben bárminek is.

2009. nov. 17. 22:24
 6/11 A kérdező kommentje:
A pasiknak nem pánikolok ezen, de hogy tudatalatt mit éreznek, azt nem tudhatom, mostanában egyik sem volt olyan gerinces hogy elmondja mi volt a baj, csak mellébeszélt.
2009. nov. 17. 22:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy ez nem a reklam helye, de probalkozz internetes tarskeresessel. Nagy szamok torvenye alapjan nagyobb esely hogy talalsz neked valot,eddig lehet hogy nem voltal jokor, jo helyen. Olvasd el Allan Pease Testbeszed cimu konyvet, segithet az emberismeretben, ki mit mond es gondol valojaban. Eddig nem volt szerencsed, lehet hogy 1 honap mulva kitorik a cipod sarka es almaid lovagja segit fel...Sohase csuggedj!:)Ha akarsz irhatsz privit,segitek.
2009. nov. 17. 22:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Internetes társkereséssel próbálkoztam, ott égettem meg magam legutóbb...:( A Testbeszéd könyvet ismerem és tanítom is, azt hiszem elég jól ismerem:) De jó tipp, érdemes elolvasni mindenkinek!
2009. nov. 17. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szoktam mondani, hogy elég gáz lenne, ha már 5-ször is eljött volna az Igazi. Elég, ha egyszer jön. :) És arra nincs törvény, hogy 25 vagy 32 évesen érkezik-e.

Érdemes megvárni. ;)

2009. nov. 19. 12:06
 10/11 anonim válasza:

szia! kb. 2 hete volt a legjobb barátnőm esküvője. 33 éves. a sráccal decemberben lesz 1 éve, hogy egymásra találtak. nagyon boldogok, és a barátoknak sincs kételyük, hogy egymáshoz valók, passzolnak és kész, süt róluk.

szóval keresgélj csak és légy nyitott! a helyzet egyátalán nem reménytelen :)

2009. nov. 19. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!