Beszed zavarom van tegnap ota, es nagyon rosszul erzem
magam, mi okozhatja? Kerlek irjon akinek van otlete, mert
nagyon ijeszto mar!
Figyelt kérdés
1 hete kezdtem kijonni az antidepresszansbol amit 2 honapig szedtem ,csak nem volt jo,es most tettem le 2 napja,es teljesen kivagyok keszulve, a fejem sok pillanatba ,mintha elajulnek azt erzem,es a beszedem teljesen elkentte valt es a nyelvem,merevnek erzem,ez mitol lehet???Meg sohasem ereztem ilyet!Annyira ijeszto+ televan mellkasom meg a hasam pillangokkal(ilyen panikos erzes)+fajnak az izmaim+sulyos almossag,mar megpbolondulok:-(rettegek a halaltol, es ugy erzem megfogok halni....Kerlek valaki nyugtasson meg ,hogy ez nem komoly es tulelem:-( 21/L
Koszi a kerdesed,hat pillanatnyilag mindenem faj...ha elmozditom a fejem akkor jon az a fura erzes,mintha kimennek az egyensulybol,es hirtelen telemegy pillangokkal a hasam....szoval nem nem is tudom iranyitani a tuneteket:-(barcsak elmulna ,tegnap annyira bgeduhodtem,hogy belevagtam a kezem a falab,es faj elegge,az az igazsag,hogy szerintem ez a gyogyszer atvaltoztatta az agyamat!!!me most ,hogy letettem,tokre mas vagyok...alig tudok este alomba merulni, sokat eszek, es ugye ez az egyensuly dolog meg a fajdalmak:-(Kisse aggodok..Ma jon az Alison a korhazbol es kocsival bevisz a pszichiaterhez 2re!utana irok az mit mondott,elegge idegesit,hogy mi lesz ha nem mulik el ez az egesz!!!Koszi a kerdesedet,hogy irtal kedves vagy,hogy erdekel,hogy hogy vagyok
Pusza
2009. nov. 18. 09:41
22/32 A kérdező kommentje:
ja,most nem szedek semmit, es azt a seroquelt sem fogom szedni!nekem generalizalt szorongasra irtak ki,de nem fogom beszedni,hogy attol meg folkelni se birjak,hat azt mar nem!!!pusza
2009. nov. 18. 09:46
23/32 anonim válasza:
Nyugodtan leírhatsz mindent, van tapasztalatom a témában, sajnos. Én szedek seroquelt évek óta, már nem kéne, de nem tudom abbahagyni az elvonási tünetek miatt.
2009. nov. 18. 14:01
24/32 anonim válasza:
Egyébként biztosan seroquel, nem seropram? Mert szorongásra seroquelt írni.. megáll az eszem!
2009. nov. 18. 14:02
25/32 A kérdező kommentje:
irtam emailt neked:-)szijaa
2009. nov. 19. 01:10
26/32 anonim válasza:
Szerintem is elvonasi tunetek, nem kellett volna egyik naprol a masikra letenni. Fokozatosan kell csokkenteni az adagot.
2009. nov. 26. 19:15
27/32 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, most eppen meg tegnap ota migren rohammal kuzdok,uhh nem igaz miert kell ennyit szenvednem..hetfon meg kihuzzak ketto bolcsesseg fogamat is..:( puszi
2009. nov. 27. 18:35
28/32 anonim válasza:
Az elvonási tünetek okzta rosszulléted elmúlt?
2009. nov. 28. 07:17
29/32 A kérdező kommentje:
Igen az elmult hala istennek!de most,meg az alhasam faj 10napja meg derekam:(meg 2 fele antibiotikumot szedek,es uj antidepresszanst, tokre hanyingerem van:-( Veled mi a helyzet?
2009. nov. 28. 13:04
30/32 anonim válasza:
A hányinger lehet az antibiotikumtól is és az új antidepresszánstól is. De ez csak átmeneti, el fog múlni. Ha nagyon zavaró, vegyél be B6 vitamit. Én most viszonylag jól vagyok, köszi. Javulást neked!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!