Beszed zavarom van tegnap ota, es nagyon rosszul erzem magam, mi okozhatja? Kerlek irjon akinek van otlete, mert nagyon ijeszto mar!
Figyelt kérdés
1 hete kezdtem kijonni az antidepresszansbol amit 2 honapig szedtem ,csak nem volt jo,es most tettem le 2 napja,es teljesen kivagyok keszulve, a fejem sok pillanatba ,mintha elajulnek azt erzem,es a beszedem teljesen elkentte valt es a nyelvem,merevnek erzem,ez mitol lehet???Meg sohasem ereztem ilyet!Annyira ijeszto+ televan mellkasom meg a hasam pillangokkal(ilyen panikos erzes)+fajnak az izmaim+sulyos almossag,mar megpbolondulok:-(rettegek a halaltol, es ugy erzem megfogok halni....Kerlek valaki nyugtasson meg ,hogy ez nem komoly es tulelem:-( 21/L2009. nov. 16. 10:19
11/32 A kérdező kommentje:
oks
mostmar egyre szarabbul vok,levok gyengulbe,meg alig tudok mozogni
2009. nov. 16. 11:50
13/32 A kérdező kommentje:
ugy erzem nem,de valahogy megprobalok,koszike
2009. nov. 16. 12:00
14/32 anonim válasza:
Azt kifelejtettem, hogy a Seroquel a szedés kezdetén leviheti a vérnyomást és ettől szédülést, ájulásérzést okozhat, bár a kezdő 25 mg-nál ez nem jellemző.
16/32 A kérdező kommentje:
az orvosnal majdnem meghaltam:-S most itthon vagyok, ott voltam 2oran at, mert nem birtam haza jonni,bogtem mint az allat orakig, majdnem elajultam es kb azt hiszem megfogok halni hamarosan :-Sgondolom,mert abbahagytam a gyogyszer szedeset,de ki tudja????:-(remelem holnapra jobb lesz ,majd kiderul mi lesz!!delutan eljott a korhazi nover,szerdan egyutt elmegyunk a pszichiaterhez, mert bekell allitani egy rendes gyogyszerre,hogy ne haljak meg!!pusza
2009. nov. 16. 17:53
17/32 anonim válasza:
És mit mondott az orvos, adott valami gyógyszert?
18/32 anonim válasza:
Mármint úgy értem, hogy ott a rendelőben a rosszullétedre kaptál valamit?
19/32 A kérdező kommentje:
csak vizet, en meg majd meghaltam,de amugy ma is itt ez az erzes:-(ha elmozditom a fejem akkor igy ilyen erdekes erzes van benne,aaaaaa ez elviselhetetlen ,nem birom mar ki ,dogoljon meg aki az eletet kitalalta,es szenvedjen az ennyit amit nekem mar kikellett birnom:-(jo istenit:@:-(
2009. nov. 17. 10:34
20/32 anonim válasza:
Jobban vagy már? Nyugi, meghalni nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!