Beszed zavarom van tegnap ota, es nagyon rosszul erzem magam, mi okozhatja? Kerlek irjon akinek van otlete, mert nagyon ijeszto mar!
Figyelt kérdés
1 hete kezdtem kijonni az antidepresszansbol amit 2 honapig szedtem ,csak nem volt jo,es most tettem le 2 napja,es teljesen kivagyok keszulve, a fejem sok pillanatba ,mintha elajulnek azt erzem,es a beszedem teljesen elkentte valt es a nyelvem,merevnek erzem,ez mitol lehet???Meg sohasem ereztem ilyet!Annyira ijeszto+ televan mellkasom meg a hasam pillangokkal(ilyen panikos erzes)+fajnak az izmaim+sulyos almossag,mar megpbolondulok:-(rettegek a halaltol, es ugy erzem megfogok halni....Kerlek valaki nyugtasson meg ,hogy ez nem komoly es tulelem:-( 21/L2009. nov. 16. 10:19
1/32 anonim válasza:
Sűrgősen fordulj orvoshoz, nem akarok találgatni, hogy mi a bajod, menj el, ha tudsz a háziorvoshoz, vagy beszélj vele.
2/32 anonim válasza:
Elvonási tünet is lehet. Amikor én voltam pánikbeteg, én is azt hittem, hogy meg fogok halni. Nyugodtan írj privit, ha kérdésed van.
3/32 anonim válasza:
Ezek elvonási tünetek, nekem is volt ilyen, a végén a mentőt kellett kihívni, mert az izmaim elernyedtek és úgy éreztem megfulladok. Az antidepresszánsokat nem szabad hirtelen abbahagyni, csak fokozatosan leépíteni az adagokat. Nem szoktam gyógyszereket ajánlgatni, de most kivételesen javaslom, hogy vegyél be egy Xanaxot vagy Rivotrilt a pánikszerű tünetek csökkentésére addig, amíg (minél előbb) eljutsz az orvoshoz.
4/32 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat,rendesek vagytok!este vettem be egy diazepamot,de az uj gyogyszim elkezdtem szedni inkabb ma, a seroquelt.addig amig nem kezdhetem el az uj antidepresszansomat:-(annyira ijesztoek a tunetek,hogy azt hiszem neha,hogy meghalok vegleg
2009. nov. 16. 10:50
5/32 anonim válasza:
Este használt a Seduxen? Vagy akkor még nem voltál rosszul? És a Seroquelt ma kezded el szedni? Mi volt amit abbahagytál és mi lesz az új gyógyszer? Bocsi, de kicsit zavaros volt amit írtál, nem teljesen értem.
6/32 A kérdező kommentje:
Citalopram 30mgot hagytam abba, es most nyugtato felet kezdtem el seroquel 25mg 3 szor egy nap kell, es 7nap mulva kezdhetem el a venlafaxin 75mgot 2szer egy nap. csak azert vagyok kicsit megijedve,mert a citalopramnal azt irja, nincs kulonos tunet az elhagyasakor:-S
2009. nov. 16. 11:06
7/32 A kérdező kommentje:
bocsi esteleg a gyogyszernevek elterese,miatt angliaban elek, es igy lehet,hogy otthon mas a neve a gyogyszereknek.koszi
2009. nov. 16. 11:07
8/32 anonim válasza:
Na igen, azt szokták írni, csak ez sajna nem így szokott lenni. Bipoláris depressziód van egyébként? A Seroquelt ugyanis a mániás fázisokra szokták adni. Ha neked egyszerű depressziód van, jobb lenne egy másik orvost keresni, a Seroquel ugyanis nem nyugtató, hanem egy erős antipszichotikum, sajnos az orvosok hajlamosak boldog-boldogtalanak felírni akkor is, ha nem indokolt. Nem szándékszom felülbírálni az orvosodat, ha valóban bipoláris vagy, akkor jó a Seroqel, csak sajna bőségesen van tapasztalatom a témában az összes roh@dt pszichiátriai gyógyszerrel kapcsolatban...
9/32 A kérdező kommentje:
az tenyleg maniara van?:o sjjajj jobb,ha nem szedem akkor
2009. nov. 16. 11:36
10/32 anonim válasza:
A bipoláris depresszió ax extrém feldobott (mániás) és lehangolt (depressziós) fázisok váltakozása. Erre valóban jó a Seroquel. Nyugtatónak NEM! Csak hát mi nem vagyunk orvosok hogy felülbíráljuk a döntést, úgyhogy ez maradjon az én véleményem, tapasztalatom (bár gyógyszerész-asszisztens is vagyok). Ha van rá lehetőséged, hogy ezt egy másik orvossal is megbeszéld, az lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!