Hogyan legyek túl ezen? újra élvezni akarom az ételt.
uccsó voltam
megnéztem ezt az origós oldalt, amit belinkeltetek. a fotón jól látszik az, amit szakemberek mindig mondanak: az emberi test mindig tartalékol egy kis zsírt (az agyi működéshez szükség van rá!), ezért azt 100%-ig sosem lehet lefogyni. ehelyett a test elkezdi az izomszöveteket felélni: lehet látni, hogy a modellnek mennyire sorvadtak, aránytalanul vékonyak a végtagjai, főleg a felkarja.
egyéb negatív jellemzők még a menstruáció elmaradása (és sok esetben végleges meddőség), túlzott szőrösödés, pihésedés és ezzel párhuzamosan hajhullás, csontritkulás, csonttörés, koncentrációs zavar, beszűkült tudati állapot, egyéb kényszeres cselekvés (pl. a bevásárlás, az evés rítusaira).
nem valami jó dolog! ne akarjatok ilyenek lenni!
nem is akarok:( Csak azért próbálok normálisan enni, hogy ne hulljon a hajam és a mestruációs gondok miatt...egyébként folytatnám..
az egyébként tipikus , hogy imádok a kajárol bezsélni, recepteket olvasni, nézni ahogy a másik eszik, vagy megkérdezni mit evett és mennyit... de én magam nem eszem..??
szerintem ez azt jelenti, hogy a lelked mélyén nagyon is tiltakozol az ellen, hogy anorexiás legyél. az nem perverz kíváncsiság, hogy az ember érdeklődik az étel iránt - az normális.
nemrég láttam egy dokumentumfilmet egy anorexiás ikerpárról, az egyik asszem Gaultier-val dolgozott korábban. Nagyon megdöbbentő volt látni, hogy a személyiségük mennyire beszűkült, semmi másra nem tudtak gondolni, mint az étkezéssel kapcsolatos rituáléikra, szabályaikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!