Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan küzdhetném le a maximal...

Hogyan küzdhetném le a maximalizmusomat tanulás terén?

Figyelt kérdés

Mindig is sokat tanulós, az élre törő, tanulás terén túl szorgalmas voltam. Ráadásul ehhez még az átlagnál rosszabb memóriájú és logikai képességekkel rendelkező is vagyok.

Csak hátrányát látom ennek...

Na jó, előnyét is, ösztöndíj formájában. De más előny abszolút nincs.

Nehezebben alakítok kapcsolatok, túl jövőt alapozó vagyok, a mának élés és a jövőre való tekintés egyensúlya nálam el van tolódva a jövő felé. Kevésbé van időm dolgokra, kevesebb programot is már megterhelőnek tartok.

2013. okt. 25. 19:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Akkor mégis mi lenne jó neked?

Rengeteg választ kaptál, többféle tanácsot, és egyik se tetszik? Akkor hogy segítsünk? Valamit most már fogadj meg az itt felsorolt tanácsok közül, ne csak a kifogásokat hajtogasd!

A legnagyobb jóindulattal.

2013. nov. 3. 15:21
 32/35 A kérdező kommentje:
A pszichológus volt az egyetlen tanács..
2013. nov. 3. 15:31
 33/35 anonim ***** válasza:
Olvasd el még egyszer a 6-os, a 11-es, a 22-es és a 24-es válaszokat.
2013. nov. 3. 15:49
 34/35 A kérdező kommentje:

a 6, 22, 24 igazolni akar, de őszintén, nincs igazuk.

11-es jól megfogalmazza a problémát, de csak apró kompromisszumokat javasol. Azokra én is törekszem.

De épp ez az, amire rájöttem: a kompromisszumok nem jelentenek megoldást.

2013. nov. 3. 16:05
 35/35 A kérdező kommentje:
Egyébként miből gondoljátok páran, hogy bölcsész szakra járok? Mert nem egyébként. :)
2013. nov. 4. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!