Az en esetemben,hiaba van nyitva az ajto...ha toksotetvan,jon a panik mar akkor is.......vagy (na most telleg hulyenek fogyok nezni) ....sokkal konnyebb aludnom,ha nincs rajtam polo...meg ilyen hidegben is.. :(( mert akor is panikolok :((( ......... amugy hogy kezeltessem magam,ha a csaladom errol nem is akar tudni?! :(((...
2013. okt. 16. 19:11
3/7 anonim válasza:
Akkor ne aludj pólóban, hagyj égve egy kisebb lámpát, és menj el egyedül pszichológushoz. Attól, hogy klausztrofóbiás vagy, még nem áll meg az életed, ez egy probléma, amit meg kell oldani. És nem pánikolni, kifogásokat keresni, hanem tenni ellene.
2013. okt. 16. 19:29
4/7 anonim válasza:
Azért 15 évesen egy lány elvárná, hogy leginkább a családjából figyeljen rá valaki. Kedves kérdezŐ beszéld meg a gondodat az osztályfőnököddel, vagy a kedvenc tanároddal.
2013. okt. 16. 19:46
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi hogy valaszoltatok..:)
Viszont aki azt irta hogy "nem all meg az elet" . Kerlek. Kerlek cssk probald meg belekepzelni magad a helyzetembe. Nincs sajat szobam. Esert feny kizarva. Max csak anyi lehet hogy a folyoson egy apro lampa....:((
ES NAGYON NEM fizetnenek nekem pcsihologust,vagy barmit is ;((
2013. okt. 16. 22:19
6/7 anonim válasza:
Én voltam a te helyzetedben.
Van sztk-s pszichiáter. A lámpát meg hagyd égve, ha eloltják, te gyújtsd meg újra. Ők nem kapnak pánikrohamot egy égő lámpától...
2013. okt. 16. 22:33
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom mi ax az sztk ... kulfoldi vagyok.
Ok nem panikolnak ,de duhrohamot igen. Kapnak..:((
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!