Annyira elegem van, mit csináljak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Miota középsuliba járok,teljesen tönkrementem lelkileg,szorongok,meg parázok,hogy mi lesz következő nap a suliba. Most végzős vagyok,és a 4 év alatt igaz nemsokszor ( 2x) kerültem konfliktus helyzetbe pár osztálytársammal,de amiket mondtak nekem meg megfenyegettek,azt nem tudom elfelejteni.Igaz már mind a ketten leszálltak rólam,sőt néha beszélünk is,de mégis tök feszült vagyok amiatt,hogy ezek a rossz események újra befognak következni... Mit tegyek hogy leküzdjem a félelmemet,mert ez már nem állapot!?2013. szept. 19. 08:21
2/3 A kérdező kommentje:
bocsi azt kihagytam..lány
2013. szept. 19. 12:34
3/3 anonim válasza:
Én megvédenélek téged ha ott lennék.:) Én fiú vagyok de engem is ba..ogattak áltaklános iskolában ovodában, középsikolában mindennap kék zöld foltokkal jöttem haza. most szakmai suliba járok itt pedig egyenlőre nincsenek barátaim meg beszélőtársaim, de ez így jobb:D De már megtudom magamat védeni, ha valaki b..ogat mrert rendszeresn sportolok. Én ha ott lenné biztos megvédenélekmivel velemis ez volt..19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!