Szeretethiányos vagyok vagy mi a bajom?
Figyelt kérdés
Szóval, az lenne a problémám, hogy nem tudom miért, de nagyon szeretek 8-12 éves kislányokkal lenni(nem pedofília!!), csak olyan aranyosak és imádok velük beszélgetni meg ilyesmi...mintha az apjuk akarnék lenni..nem tudom miért van ez:S
Nagyon szeretnék mindig a középpontban lenni, viszont nem szeretek bulizni, felmenni a városba stb...elég zárkózott vagyok nehezen barátkozom. 18 leszek de még nem volt barátnőm, lehet ez a baj. Kiskoromban meghalt az apukám, nem tudom ez számít e.. Amugy egy művészlélek vagyok imádok rajzolni táncolni énekelni zenélni...
Nagyon nem értem magam, ezért szeretném, ha valaki Értelmes választ adna, hogy mi van velem... Másnál is van ilyen?
17/F
2013. okt. 22. 18:59
1/2 anonim válasza:
Szerintem is szeretethiányod van. Vagy lehet, hogy nem voltak gyerekkorodban barátaid és ezt akarod most a 8-12 éves kislányokkal pótolni. Bár azt írod, hogy "mintha az apjuk lennél"... akkor csak szimplán szereted a gyerekeket. Ami nem csoda, hiszen sokkal ártatlanabbak, sokkal elfogadóbbak, mint a felnőttek, és nagyon tudnak szeretni!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod:)
2013. okt. 23. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!