Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Alapvetően jól szoktam lenni. De néha hírtelen elkezdenek jönni rossz gondolatok , egyszer csak azt veszem észre , hogy iszonyat szorít a mellkhasom , alig kapok levegőt , a szívem majd kiugrik a helyéről , és bevallom ilyenkor halál félelmem van. Majd egy idő után elmúlik és megint jó minden. De mostmár igazából attól félek , hogy ez mikor jön rám következőnek. Mit tudok csinálni?2013. okt. 6. 22:04
1/12 anonim válasza:
Pánikbetegségnek tűnik. Keress fel egy pszichológust.
2/12 A kérdező kommentje:
De majdhogynem tökéletes az életem eddig, ilyennek nem szabadna kialakulnia.
2013. okt. 6. 22:09
3/12 anonim válasza:
Hát tudod, semmi sem tökéletes... És nem szabadna meghalni sem, meg betegnek, öregnek lenni de az is megtörténik mindenkivel.
4/12 anonim válasza:
Ahogyan első írja pánikrohamnak tűnik. Lehet, hogy van valamilyen elfojtott feszültséged, akár olyasmi is lehet amire tudatosan már nem is emlékszel. Emellett az emberi test bonyolult kémiai egyensúlytól függ, sok probléma akkor is kialakulhat, ha ez az egyensúly felborul- és ez akkor is megtörténhet, ha te vagy a legboldogabb, legnyugodtabb ember a világon.
5/12 A kérdező kommentje:
Tudom csak az életemben ez a lelki betegség, depressziósság téma annyira távol állt tőlem , hogy most megijedtem de nagyon.
2013. okt. 6. 22:12
6/12 anonim válasza:
Még annyit, hogy a tudatodban lehet minden rendben van, de az a fránya tudatalatti szokott ilyesmiket csinálni, amiről nem is tudsz. És a "nem szabadna"-ból gondolom, elfojtasz is rendesen.
7/12 A kérdező kommentje:
Volt a családomban , pánikbeteg és egyrészt neki máshogy jöttek ki a tünetek, másrészt ami számomra aggasztó , hogy teljesen ráment az élete a betegségre.
2013. okt. 6. 22:14
8/12 anonim válasza:
Te is írtad, rossz gondolatok jönnek. Ezeket kellene lekezelni. Ne gyógyszerezd magad, keress fel egy szakembert. Több fajta szorongás van, lehet, pl. születéskori vagy kisgyermekkori rossz élmény.
9/12 anonim válasza:
ha mindenre van valami válaszod akkor minek írsz ide???Oldd meg ha olyan okos vagy!!!
10/12 anonim válasza:
Ha jót akarsz, már most felkeresel egy orvost, megmondom miért. Velem már kétszer előfordultak ezek a tünetek, mint nálad, és sajnos mindig vártam és egyre rosszabb lett. A pánikrohamoktól való félelem után kialakul a generalizált szorongás, majd a depresszió. Addig menj orvoshoz, amíg nem jutsz ebbe az állapotba, mert még meg lehet előzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!